ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έφυγε από το πλάνο του Ολυμπιακού ο Χασάν

Braga's Ahmed Hassan celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group F soccer match between SC Braga and FC Groningen at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 1, 2015.  (AP Photo/Paulo Duarte)
Braga's Ahmed Hassan celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group F soccer match between SC Braga and FC Groningen at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 1, 2015. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Ο Αιγύπτιος φορ δεν υπολογίζεται από την Μπράγκα και στην Πορτογαλία ξεκαθαρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή μαζί με τους «αρσεναλίστας» για να τον αποκτήσουν.

Για τον Αχμέντ Χασάν ή Κόκα υπήρχε μία διαρροή από πλευράς Ολυμπιακού πριν από 15 μέρες ότι έχουν πάψει οι συζητήσεις με την Μπράγκα.

Στην Πορτογαλία πάντως λένε το αντίθετο. Ειδικά την Κυριακή (5/8) τόνιζαν ότι το γεγονός πώς ο Αιγύπτιος φορ δεν βρίσκεται στη λίστα που έστειλε η Μπράγκα στηνUEFAγια τα προκριματικά τουEuropaLeague, επειδή «τελειώνει» από τους «αρσεναλίστας».

Κάπου εκεί λοιπόν μπλέκουν τον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ποτέ δεν τον έβγαλαν από το πλάνο τους.

Ο Αιγύπτιος φορ δεν υπολογίζεται από την Μπράγκα και οι Ίβηρες εκτιμούν ότι αν αποχωρήσει ο Ανσαριφάρντ, τότε ο Χασάν θα τον αντικαταστήσει στη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα… ρέστα του ο Ολυμπιακός για Γκιλιέρμε
Ζιλέ: "Ποτέ δεν γέλασα στον πάγκο, αυτά είναι αηδίες"
Ανάλυση Γκιλιέρμε: "Ικανός στις πάσες, δυνατός στις μονομαχίες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ