BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ισπανικό combo και Copa Libertadores

Coach Arturo Reyes of Colombia's Junior FC reacts during a Copa Libertadores Group D soccer match against Brazil's Botafogo at Nilton Santos stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, April 3, 2024. (AP Photo/Bruna Prado)
Coach Arturo Reyes of Colombia's Junior FC reacts during a Copa Libertadores Group D soccer match against Brazil's Botafogo at Nilton Santos stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, April 3, 2024. (AP Photo/Bruna Prado) © 2024 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Το μενού έχει μια επιλογή από τη LaLiga και δύο από το Copa Libertadores

Ζιρόνα - Βιγιαρεάλ

Η Ζιρόνα θέλει να τερματίσει στη δεύτερη θέση, αν και στο χέρι της δεν είναι. Όπως και να 'χει, άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη σήμερα δεν υπάρχει, αν θέλει να καταφέρει τον στόχο της. Σχετικά με τη φόρμα της, έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς, ενώ εντός έδρας τρέχει ένα σερί πέντε διαδοχικών νικών, όπου σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ένα. Στα αρνητικά, έχει θέμα στην άμυνα και πολύ δύσκολα κρατά την εστία της ανέπαφη.

Η Βιγιαρεάλ δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως παραμένει αγωνιστική, τουλάχιστον επιθετικά. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν αρκετά κι έχουν βρει δίχτυα και στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα, ενώ στις τρεις τελευταίες σκόραραν από τουλάχιστον δύο γκολ. Επιπλέον, στις εξόδους τους για το πρωτάθλημα μετρούν επτά σερί Goal/Goal.

Ισχυρότερο το κίνητρο των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά, όμως καμιά τους δεν είναι καλή αμυντικά. Στοιχηματικά, η λογική λέει πως η Ζιρόνα δεν θα ηττηθεί σήμερα, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε γκολ και από τις δύο. Συνεπώς, θα πάμε με το combo 1X & Goal/Goal που είναι σε απόδοση 1.75.

Λίγκα Ντε Κίτο - Τζούνιορ

Η Λίγκα Ντε Κίτο βρίσκεται σε καλή φόρμα τελευταία (6-2-2 το σερί της στα 10 τελευταία ματς) και μάλιστα σε επίπεδο πρωταθλήματος βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (με ματς λιγότερο), έχοντας ηττηθεί μόνο μία φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της (6-1-1). Όσον αφορά το Copa Libertadores, είναι σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους της διοργάνωσης, εκεί όπου βρίσκεται μεν στην τελευταία θέσει όμως απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρώτη Τζούνιορ. Θετική η εικόνα της σε αυτές τις 4 πρώτες στροφές, καθώς ακόμα και οι δύο ήττες έχουν έρθει στο όριο του γκολ, ενώ σε 3/4 ματς της επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Η Τζούνιορ παραμένει αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (2-4-0), με την εικόνα της να είναι σταθερά καλή, ενώ στο πρωτάθλημα και τις δύο πρώτες αγωνιστικές των playoffs έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, βρισκόμενη στην κορυφή του Α ομίλου. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες οδηγεί την κούρσα του τέταρτου ομίλου, αλλά μετά την πρώτη αγωνιστική και τον θρίαμβο με 3-1 επί της Μποταφόγκο στη Βραζιλία, ακολούθησαν τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των αγώνων αυτών ότι επιβεβαίωσε το αμφίτερμα.

Οι δύο ομάδες είναι σύνολα με αποτελεσματικές επιθέσεις και μπορούν να μετατρέψουν μισή ευκαιρία σε γκολ, όμως ανασταλτικά δεν εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη. Η Λίγκα έχει μπροστά της δύο εντός έδρας ματς στο υψόμετρο του Κίτο και αν τα κερδίσει θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Δεν περιμένουμε να κλειστεί, εξάλλου σπανίως το κάνει αυτό το πράγμα μπροστά στο κοινό της και η λογική λέει ότι η Τζούνιορ θα βρει αρκετούς χώρους να κάνει τη ζημιά.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση που μας δίνει την αίσθηση πως ξεκινά από το 1-1, για αυτό το λόγω στοιχηματικά θα πάμε στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στο Goal/Goal το οποίο από τις στοιχηματικές εταιρίες προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Πενιαρόλ - Ατλέτικο Μινέιρο

Η Πενιαρόλ είναι σαν να παίζει μόνη της στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς έπειτα από 12 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με 32 βαθμούς (10-2-0), έχοντας σκοράρει από τουλάχιστον δύο γκολ σε 10 από τις αναμετρήσεις της. Στο Copa Libertadores, οι εμφανίσεις της είναι θετικές, αφού τρέχει σερί 2-0-2, με τις ήττες να έρχονται στο γκολ τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και από τη Ροζάριο. Αν κερδίσει σήμερα θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση, διότι τελευταία αγωνιστική θα χρειάζεται απλά να μην ηττηθεί από τους Αργεντινούς μπροστά στο κοινό της.

Η Ατλέτικο Μινέιρο παραμένει αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις. Σε επίπεδο Copa Libertadores έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μετρά ισάριθμες νίκες, ενώ χρειάζεται ακόμη ένα τρίποντο για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ατλέτικο Μινέιρο και φαίνεται η καλή δουλειά που κάνει ο τεχνικός Μιλίτο, όμως διαχρονικά μακριά από τη βάση της ζορίζεται στο θεσμό και δεν είναι τυχαίο ότι έχει πετύχει 3 νίκες στις 10 τελευταίες εξόδους της (3-6-1). Ταυτόχρονα, από την στιγμή που τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδύναμη Καράκας, δεν έχει κανένα λόγο απόψε να… βάλει τα πόδια της στη φωτιά για αποτέλεσμα, αφού μπορεί να κλειδώσει την 1η θέση εκεί. Η Πενιαρόλ δεν είναι ομάδα που μπορεί να υποτιμηθεί, ενώ μπροστά στο κοινό της αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις (5-1-0 το σερί της χωρίς να έχει δεχτεί γκολ σε κανένα από αυτά τα έξι ματς).

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω,απόψε είναι μια ιδανική ευκαιρία για τους Ουρουγουανούς να πάρουν το τρίποντο και τελευταία αγωνιστική αντί για τελικό να παίζουν για δύο αποτελέσματα απέναντι στη Ροζάριο. Ο άσος προσφέρεται στο 3,00 θα προστεθεί στις επιλογές μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζιρόνα - Βιγιαρεάλ: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 1.75), 23:00
  • Λίγκα Ντε Κίτο - Τζούνιορ: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 01:00
  • Πενιαρόλ - Ατλέτικο Μινέιρο: 1 (απόδοση 3.00), 01:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ