ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπρέντφορντ και Ίπσουιτς θέλουν να δώσουν στον Μπάμπα μια δεύτερη ευκαιρία στην Premier League

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αγγλία, ο Ράχμαν Μπάμπα βρίσκεται στις λίστες των Μπρέντφορντ και Ίπσουιτς που μπορεί να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην Premier League.

Για ενδιαφέρον δυο ομάδων για τον Ράχμαν Μπάμπα κάνει λόγο δημοσίευμα στην Αγγλία. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, η Μπρέντφορντ έχει εδώ και καιρό στις λίστες της τον Γκανέζο αμυντικό που κάνει μια πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ κι έστειλε άνθρωπο να τον παρακολουθήσει στο πρόσφατο παιχνίδι του Conference League με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Εκτός από την Μπρέντφορντ κι η Ίπσουιτς που κέρδισε την απευθείας άνοδο στην Premier League έχει εκφράσει ενδιαφέρεται για αυτόν.

Ο "αναγεννημένος" Ράχμαν Μπάμπα αποτελεί μια καλή περίπτωση σύμφωνα με τους Άγγλους, καθώς κι εμπειρία έχει από το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και γιατί μια ενδεχόμενη μεταγραφή του κρίνεται και οικονομικά συμφέρουσα.

"Ο αριστερός μπακ, πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, είναι ένας ξεχωριστός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, έχοντας πάρει μέρος σε 42 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις κι έχοντας καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κερδίζοντας περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως με το τριετές συμβόλαιό του, ο Ραχμάν θα μπορούσε ενδεχομένως να διπλασιάσει τους μισθούς του με την επιστροφή του στην Premier League, όπου προηγουμένως συμμετείχε σε 14 αγώνες της Τσέλσι, προτού οι τραυματισμοί εκτροχιάσουν την πρόοδό του", αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ