ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα… ρέστα του ο Ολυμπιακός για Γκιλιέρμε

Barcelona's Lionel Messi, left,  fights for the ball with Deportivo's Guilherme during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Barcelona's Lionel Messi, left, fights for the ball with Deportivo's Guilherme during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν να τραβήξει πάνω από δυο-τρεις μέρες η υπόθεση του Βραζιλιάνου "κόφτη" και πιέζουν ασφυκτικά την ομάδα της Γαλικίας. Τι συμβαίνει με τους Ρέθιο και Αγκού που επίσης είναι υπό εξέταση.

Γκιλιέρμε! Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού και αυτόν παλεύει να φέρει αύριο – μεθαύριο στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Βραζιλιάνος χαφ της Λα Κορούνια που έχει συμφωνήσει με την ομάδα του ότι προτιμότερο είναι να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, περιμένει με τη σειρά του τις εξελίξεις.

Εξελίξεις οι οποίες αναμένεται να είναι άμεσες! Δεν αποκλείεται στο επόμενο διήμερο ή το πολύ τριήμερο να έχει τελειώσει, είτε έτσι, είτε αλλιώς το θέμα του.

Στην Ισπανία δεν περνάει μέρα που να μην λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στην Λα Κορούνια από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Ουσιαστικά ο βασικός ανταγωνιστής των «ερυθρολεύκων» ήταν η Σάο Πάουλο, αλλά και τον βραζιλιάνικο σύλλογο τον έχει προσπεράσει ως προς το χρηματικό σκέλος της προσφοράς.

Η ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΘΕΛΕΙ 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ "ΔΥΣΚΟΛΗ"

Η Ντεπορτίβο όμως προσπαθεί να βγάλει τα… συκώτια των «ερυθρολεύκων», καθώς δεν θέλει να παραχωρήσει δανεικό τον Γκιλιέρμε παρά μόνο με πώληση κοντά στα4 εκατ.ευρώ. Αυτά τα λεφτά πάντως, σύμφωνα με τους ίδιους τους ρεπόρτερ της ισπανικής ομάδας, δεν πρόκειται να τα βρει από πουθενά.

Στην Λα Κορούνια λοιπόν γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει εδώ και τώρα να κλείσει τον παίκτη και ίσως «πατάει» πάνω στη βιασύνη του, μήπως καταφέρει και του αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Η ουσία είναι ότι η υπόθεση του Γκιλιέρμε δεν πρόκειται να τραβήξει πολύ. Αναμένεται έως την Τρίτη (7/8) ή το αργότερο την Τετάρτη το μεσημέρι (8/8) να έχει ξεμπερδέψει οριστικά, με τον Ολυμπιακό να έχει σοβαρότατες πιθανότητες να τον κάνει δικό του. Και την Κυριακή (5/8) στην Ισπανία έκαναν λόγο για μία μεταγραφή που στο τέλος θα γίνει…

Ο ΡΕΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΚΟΥ

Ο Ρέσιο της Μάλαγα είναι μία τελείως διαφορετική περίπτωση από αυτή του Γκιγιέρμε. Ο 27χρονος Ισπανός χαφ των Ανδαλουσιάνων αγωνίζεται κυρίως ως «8άρι», ενώ ο Γκιλιέρμε είναι καθαρός «κόφτης».

Από την Ισπανία προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει απλώσει για τα καλά δίχτυα και για τον Ρέθιο και ότι ο παίκτης είναι θετικός να πιάσει λιμάνι. Αρκεί βεβαίως να το πάρει απόφαση και η Μάλαγα ότι ο Ρέσιο δεν θέλει να συνεχίσει στηνSegundaDivision.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νιγηριανό χαφ Μίκελ Αγκού που ανήκει στην Πόρτο, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια δίνεται δανεικός αριστερά – δεξιά (Σετούμπαλ, Μπριζ, Μπούρσασπορ), είναι μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Μαρτίνς και γενικότερα ο οργανισμός του Ολυμπιακού, αλλά το κακό στην υπόθεση είναι ότι έχει μπει δυναμικά η Μαρσέιγ στη διεκδίκησή του.

Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Πόρτο για τον μονοετή δανεισμό του και αυτή τη στιγμή η ομάδα της Μασσαλίας δείχνει να έχει ένα προβάδισμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ