ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Η απονομή του τροπαίου μοιάζει με το δώρο για τα Χριστούγεννα"

Liverpool's manager Jurgen Klopp watches as his players warm up ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Peter Powell,Pool)
Liverpool's manager Jurgen Klopp watches as his players warm up ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Peter Powell,Pool) AP PHOTO/PETER POWELL,POOL

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε την προσμονή του για το ματς με την Τσέλσι όπου στο φινάλε του θα γίνει η απονομή του τροπαίου της πρωταθλήτριας στην Λίβερπουλ, με τον Γερμανό να υποστηρίζει πως περιμένει εδώ και ένα μήνα να... ξετυλίξει το δώρο του.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας (πρώτο μετά από 30 χρόνια ανομβρίας) επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της φετινής Premier League, ωστόσο παρά το γεγονός πως το τρόπαιο βάφτηκε κόκκινο στις 25 Ιουνίου, χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας μήνας για να γίνει η πολυπόθητη απονομή του.

Αυτή θα λάβει χώρα το βράδυ της Τετάρτης (22/7) στο Άνφιλντ, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Τσέλσι για την 37η αγωνιστική, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ανυπόμονος και να παρομοιάζει την προσμονή των κόκκινων με αυτήν που έχει ένα παιδί τα Χριστούγεννα όπου περιμένει καρτερικά μέχρι να ξετυλίξει το δώρο του.

"Είμαστε πρωταθλητές εδώ και έναν μήνα. Η κατάσταση θυμίζει λίγο τα Χριστούγεννα, ξέρεις ότι θα λάβεις ένα συγκεκριμένο δώρο αλλά εξακολουθείς να είσαι ενθουσιασμένος. Θα είναι κάτι το ξεχωριστό. Δεν έχω πιάσει στο παρελθόν το τρόπαιο της Premier League.

Liverpool's manager Jurgen Klopp talks with his players during a break in the English Premier League soccer match between Brighton and Liverpool at Falmer Stadium in Brighton, England, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Paul Childs,Pool)
Liverpool's manager Jurgen Klopp talks with his players during a break in the English Premier League soccer match between Brighton and Liverpool at Falmer Stadium in Brighton, England, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Paul Childs,Pool) AP PHOTO/PAUL CHILDS,POOL

Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά, το αξίζουν. Είχαν πολλές δυσκολίες να ξεπεράσουν τα τελευταία χρόνια" , τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, Ευρώπης και κόσμου, για να προσθέσει:

"Έχουμε ήδη κερδίσει τον τίτλο, κάτι για το οποίο δουλεύαμε για δύο με τρία χρόνια. Θα υπάρξει μεγάλη συγκίνηση. Πάντως, πριν από την απονομή, μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιρικό ματς.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, το να πιάσω το τρόπαιο της Premier League θα είναι μία από τις καλύτερες ημέρες στη ζωή μου. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου".

Σημειώνεται πως στην εντυπωσιακή τελετή που θα λάβει χώρα στο Άνφιλντ το βράδυ της Τετάρτης, οι παίκτες θα πάρουν τα μετάλλιά τους από τον εκτελεστικό διευθυντή της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, με τον θρύλο των κόκκινων, Κένι Νταλγκλίς να είναι εκείνος που θα παραδώσει στον αρχηγό Τζόρνταν Χέντερσον το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Κλοπ συγκρίνει τον τίτλο με το δώρο των Χριστουγέννων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Ζητά από τους οπαδούς να μην πάνε στο Άνφιλντ για φιέστα τίτλου
Λίβερπουλ: Εντυπωσιακά πλάνα από την πρόβα απονομής στο Κοπ
Λίβερπουλ: Ο αρχηγός αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ στη συνέντευξη του Κλοπ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ