ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Εντυπωσιακά πλάνα από την πρόβα απονομής στο Κοπ

Λίβερπουλ: Εντυπωσιακά πλάνα από την πρόβα απονομής στο Κοπ

Οι άνθρωποι Λίβερπουλ ετοιμάζονται για τη φιέστα τίτλου που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (22/07) μετά τον αγώνα με την Τσέλσι και τα πρώτα πλάνα από τις πρόβες είναι εντυπωσιακά.

Αντίστροφα μετρούν όλοι οι φίλοι της Λίβερπουλ για τη φιέστα τίτλου η οποία θα ακολουθήσει μετά την αναμέτρηση με την Τσέλσι το βράδυ της (Τετάρτης 22/07). Οι κόκκινοι έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και ένα φαντασμαγορικό σόου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει η απονομή θα γίνει στο Κοπ.

Εκεί έχει δημιουργηθεί μια ειδική εξέδρα πάνω στην οποία θα βρεθούν ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του. Σύμφωνα με το τελετουργικό τα φώτα του Άνφιλντ θα σβήσουν, προβολείς θα φωτίσουν το σημείο που θα γίνει η απονομή και ταυτόχρονα βεγγαλικά θα δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον ουρανό του Λίβερπουλ.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό το κόστος της όλης εκδήλωσης αναμένεται να φτάσει το ένα εκατομμύριο λίρες. Να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (20/07) οι άνθρωποι της Λίβερπουλ κατάφεραν να εξασφαλίσουν ειδική άδεια ώστε στην αναμέτρηση με την Τσέλσι και φυσικά στην απονομή να βρεθούν οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κόκκινοι έχουν ζητήσει από τους οπαδούς τους να μη βγουν στους δρόμους του Λίβερπουλ τηρώντας τους νόμους που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την εντυπωσιακή φιέστα που ετοιμάζουν οι άνθρωποι της Λίβεπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ