ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο αρχηγός αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ στη συνέντευξη του Κλοπ

Λίβερπουλ: Ο αρχηγός αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ στη συνέντευξη του Κλοπ

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τσέλσι την Τετάρτη (22/7) στο Άνφιλντ, και μετά από αυτό θα γίνει η απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο σύλλογος θέλει ο κόσμος να κάτσει σπίτι για να μείνει ασφαλής.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι, η Λίβερπουλ έβαλε τον αρχηγό της αστυνομίας, Άντι Κουκ, να μιλήσει πρώτος για να περάσει το μήνυμα να μείνουν οι φίλοι των "Reds" στο σπίτι στη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.

Συγκεκριμένα ο Άντι Κουκ δήλωσε: "Δεν είμαι εδώ απλά σαν αρχηγός της αστυνομίας. Είμαι σαν πατέρας γιος και αδερφός που νοιάζεται σχετικά με το πως θα μπορούσε να επηρεάσει τους ανθρώπους του Μέρσεϊσαϊντ. Αυτή η πανδημία δεν έχει φύγει. Είμαι πολύ περήφανος για την πόλη και είμαι φίλος της Λίβερπουλ, αλλά οι ανησυχίες μου για την πόλη θα έρχονται πάντα πρώτες. Η Λίβερπουλ είναι μία πόλη που νοιάζεται και είναι ενωμένη σε μία κρίση, αλλά είμαστε ακόμα σε αυτή την κατάσταση. Παρακαλώ μην βάλετε άλλους ή τον εαυτό σας σε ρίσκο".

Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε την σκυτάλη και ευχαρίστησε τον Κουκ λέγοντας: "Τι μπορώ να πω; Ο Άντι Κουκ ξέρει πολλά περισσότερα από μένα. Συμφωνώ 100% και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να θυμίζουμε στους εαυτούς μας ότι μερικά πράγματα αλλάζουν αλλά δεν έχουμε ξεμπερδέψει με αυτό ακόμα".

Μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία του Σερ Κένι Νταλγκλίς στην τελετή απονομής του τίτλου: "Είναι θαυμάσιο (που θα είναι εκεί). Αμέσως μετά το παιχνίδι που ανακηρυχθήκαμε πρωταθλητές, μιλήσαμε με όλους και είδαμε τον Νταγκλίς και τον Σούνες, είδαμε πόσα πολλά σήμαινε γι' αυτούς. Αυτός ο σύλλογος σε αγγίζει και δεν μπορείς να απαλλαγείς από αυτό. Είναι πολύ συγκινητικό".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ