ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Συμφωνία με την Μπρέσια για Τονάλι

Brescia's Sandro Tonali, left, challenges for the ball with Inter Milan's Borja Valero during the Serie A soccer match between Inter Milan and Brescia at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Wednesday, July 1, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Brescia's Sandro Tonali, left, challenges for the ball with Inter Milan's Borja Valero during the Serie A soccer match between Inter Milan and Brescia at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Wednesday, July 1, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ίντερ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 20χρονου αμυντικού μέσου, Σάντρο Τονάλι, καθώς οι νερατζούρι φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με την Μπρέσια για τον δανεισμό του με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς.

Προβληματισμός επικρατεί στην Ίντερ μετά την ήττα στον τελικό του Europa League από την Σεβίλλη, καθώς είναι αμφίβολο το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των νερατζούρι. Μάλιστα, την Τρίτη (25/8) πρόκειται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Ιταλό τεχνικό και τη διοίκηση της ομάδας.

Ωστόσο, η Ίντερ συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 20χρονου αμυντικού μέσου, Σάντρο Τονάλι. Οι νερατζούρι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν συμφωνήσει ήδη με την Μπρέσια για την απόκτηση ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Ίντερ θα τον κάνει δικό της αρχικά με την μορφή δανεισμού, ενώ θα υπάρχει ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Τονάλι θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τονάλι αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπρέσια σκοράροντας 1 γκολ και μοιράζοντας 7 ασίστ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ