ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Την Τρίτη η συνάντηση Κόντε με την διοίκηση

Inter Milan coach Antonio Conte walks off the pitch at half-time, during the Italian Cup second leg semifinal soccer match between Napoli and Inter Milan, at the Naples San Paolo Stadium, Italy, Saturday, June 13, 2020. The match is being played without spectators because of the COVID-19 restriction measures. (Cafaro/LaPresse via AP)
Inter Milan coach Antonio Conte walks off the pitch at half-time, during the Italian Cup second leg semifinal soccer match between Napoli and Inter Milan, at the Naples San Paolo Stadium, Italy, Saturday, June 13, 2020. The match is being played without spectators because of the COVID-19 restriction measures. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Όπως μετέδωσε το Sky Sport Italia, η καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και την διοίκηση της Ίντερ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (25/8).

Μετά την ήττα της Ίντερ από την Σεβίλλη (3-2) στον τελικό του Europa League, ο Αντόνιο Κόντε στις δηλώσεις του άφησε το μέλλον του στους νερατζούρι στον αέρα.

"Πρέπει να γυρίσουμε στο Μιλάνο, θα κάνουμε μερικές ημέρες διακοπές. Με καθαρό μυαλό θα συναντηθούμε και θα αξιολογήσουμε τη σεζόν. Η διοίκηση θα σχεδιάσει το μέλλον της Ίντερ με ή χωρίς εμένα. Ήταν μια δύσκολη σεζόν από κάθε άποψη, θα λάβουμε την καλύτερη απόφαση για την Ίντερ. Πάντα θα ευχαριστώ την Ίντερ για την πανέμορφη αυτή εμπειρία" ανέφερε συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός.

Σύμφωνα με το Sky Sports Italia, η συνάντηση μεταξύ του Κόντε και της Ίντερ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (25/8). Ο προπονητής των νερατζούρι θα συνομιλήσει με τον πρόεδρο Στίβεν Ζανγκ, τον Μπέπε Μαρότα και τον Πιέρο Αουζίλιο. Εκτός από το ζήτημα των προσωπικών σχέσεων, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα τεθεί η δυνατότητα επενδύσεων για την βελτίωση της ομάδας.

Αν ο Κόντε αποχωρήσει από την Ίντερ, τότε οι νερατζούρι θα κινηθούν για τον Αλέγκρι, με τον οποίο ωστόσο φέρεται να μην έχουν επικοινωνήσει ακόμα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ