ΙΝΤΕΡ

Κόντε: "Δεν θέλω να περάσω άλλη τέτοια χρονιά"

Inter Milan's head coach Antonio Conte walks past the trophy after the Europa League final soccer match between Sevilla and Inter Milan in Cologne, Germany, Friday, Aug. 21, 2020. (Ina Fassbender/Pool via AP)
Inter Milan's head coach Antonio Conte walks past the trophy after the Europa League final soccer match between Sevilla and Inter Milan in Cologne, Germany, Friday, Aug. 21, 2020. (Ina Fassbender/Pool via AP) AP

Ο Αντόνιο Κόντε άνοιξε ακόμη πιο πολύ την πόρτα της εξόδου του από την Ίντερ με τις δηλώσεις του μετά από το χαμένο τελικό Europa League με τη Σεβίλλη. "Δεν θέλω να περάσω άλλη τέτοια χρονιά", υποστήριξε.

Το μέλλον του Αντόνιο Κόντε έτσι κι αλλιώς ευρίσκετο στον αέρα καθώς είχε διαπιστωθεί σημαντική απόκλιση απόψεων με τη διοίκηση της Ίντερ.

Οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή, ο οποίος είχε έντονο διαπληκτισμό με τον Έβερ Μπανέγα, μετά το χαμένο τελικό με τη Σεβίλλη ανοίγουν ακόμη πιο πολύ την πόρτα της εξόδου του από τους νερατζούρι.

Έτσι ερμηνεύονται από τον ιταλικό Τύπο, ο οποίος σχολιάζει: "Ο Κόντε προς το αντίο". Ο 51χρονος τόνισε μετά τη λήξη του τελικού του Europa League στην Κολωνία ότι δεν θέλει να περάσει άλλη μια χρονιά σαν κι αυτή και ξεκαθάρισε ότι θα συζητήσει με τη διοίκηση όταν θα είναι ήρεμος.

"Πρέπει να γυρίσουμε στο Μιλάνο, θα κάνουμε μερικές ημέρες διακοπές. Με καθαρό μυαλό θα συναντηθούμε και θα αξιολογήσουμε τη σεζόν. Η διοίκηση θα σχεδιάσει το μέλλον της Ίντερ με ή χωρίς εμένα. Ήταν μια δύσκολη σεζόν από κάθε άποψη, θα λάβουμε την καλύτερη απόφαση για την Ίντερ. Πάντα θα ευχαριστώ την Ίντερ για την πανέμορφη αυτή εμπειρία.

Πάντα θα είμαι ευγνώμων στον Μαρότα (CEO) και τον Αουζίλιο (αθλητικός διευθυντής). Κάποιες καταστάσεις που έζησα αυτή τη σεζόν δεν μου άρεσαν. Έχω μια οικογένεια και πρέπει να καταλάβω ποια είναι η προτεραιότητα. Σε όλα υπάρχει ένα όριο. Δεν θέλω να περάσω άλλη μια χρονιά έτσι".

Photo credits: Ina Fassbender/Pool via AP

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ