ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Μαρότα έδειξε την πόρτα της εξόδου σε Ικάρντι και Ναϊνγκολάν!

Inter Milan's Mauro Icardi , left, celebrates with his teammate Radja Nainggolan after scoring during the Champions League, group B soccer match between Inter Milan and Tottenham Hotspur, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi , left, celebrates with his teammate Radja Nainggolan after scoring during the Champions League, group B soccer match between Inter Milan and Tottenham Hotspur, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ένα βήμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου της Ίντερ βρίσκονται πλέον Μάουρο Ικάρντι και Ρατζά Ναϊνγκολάν, με τον Μπέπε Μαρότα να δηλώνει πως οι δύο παίκτες δεν είναι μέσα στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Η "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι διαθετειμένος να προσφέρει 60.000.000 ευρώ στην Ίντερ για να αποκτήσει τον Μάουρο Ικάρντι και φαίνεται πως μία τέτοια πρόταση θα ηχήσει ευχάριστα στα αυτιά των ανθρώπων των "νερατζούρι".

Απόδειξη τα λόγια του Μπέπε Μαρότα, με τον άνθρωπο που έχει αναλάβει να χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα της Ίντερ, σε συνεργασία με τον Αντόνιο Κόντε, να παραδέχεται με δηλώσεις του πως ούτε ο Μάουρο Ικάρντι ούτε ο Ρατζά Ναϊνγκολάν είναι στα πλάνα του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ιταλίας για την Ίντερ της νέας σεζόν.

"Μιλήσαμε με ειλικρίνεια και διαφάνεια με τους ενδιαφερόμενους και τους εξηγήσαμε τη θέση της εταιρίας, που δεν σημαίνει ότι υποβαθμίζουμε την αξία τους. Ο Ικάρντι και ο Ναϊνγκολάν είναι αμφότεροι έξοχοι ποδοσφαιριστές, εξαιρετικά ταλέντα.

Ένα ταλέντο μπορεί να σου δώσει τη νίκη σε ένα παιχνίδι, όμως είναι η ομάδα αυτή που σε κάνει να κερδίζεις πρωταθλήματα. Κατ'επέκταση οι δύο αυτοί παίκτες είναι έξω από τα πλάνα μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο διευθύνοντας σύμβουλος της Ίντερ, ανοίγοντας το δρομο της εξόδου για τον Αργεντινό φορ και τον Βέλγο μέσο.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μοράτι ψηφίζει Ικαρντι: "Πιο δυνατός από Τζέκο και Λουκακού"
Πρωτοσέλιδο για τη συνάντηση Γιουβέντους - Ικάρντι με το μαγιό της Νάρα
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ