ΙΝΤΕΡ

Ο Μοράτι ψηφίζει Ικαρντι: "Πιο δυνατός από Τζέκο και Λουκακού"

Inter Milan president Massimo Moratti attends a friendly soccer match between Inter Milan and Chievo at Brianteo stadium in Monza,  Italy, Saturday, Aug.27, 2011.(AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan president Massimo Moratti attends a friendly soccer match between Inter Milan and Chievo at Brianteo stadium in Monza, Italy, Saturday, Aug.27, 2011.(AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο ιστορικός πρόεδρος της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι έδωσε ψήφο παραμονής στον Μάουρο Ικάρντι κόντρα στα σενάρια φυγής του Αργεντινού, τονίζοντας πως το σενάριο να τον αποκτησει η Γιουβέντους είναι εφιαλτικό.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Μάουρο Ικάρντι να πλησιάζει στην πόρτα της εξόδου από την Ίντερ από τη στιγμή που δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή και την ίδια ώρα να προβάρουν το μπλε και το μαύρο οι Έντιν Τζέκο και Ρομελού Λουκακού.

Για τον ιστορικό πρόεδρο της Ίντερ ωστόσο, Μάσιμο Μοράτι, είναι επιτακτική η ανάγκη παραμονής του Αργεντινού επιθετικού, με τον 74χρονο επιχειρηματία να αποθεώνει ταυτόχρονα τον Κόντε αλλά και την άμυνα των "νερατζούρι".

"Η περίπτωση Ικάρντι είναι πιο περίπλοκη από αυτές που κλήθηκα να διαχειριστώ εγώ επί προεδρίας μου. Τον θεωρώ πιο δυνατό από Τζέκο και Λουκακού, που παραμένουν έξοχοι παίκτες. Ο ένας έχει μεγάλο ταλέντο, ο άλλος είναι φοβερός σε δύναμη.

Εάν ο Ικάρντι κατέληγε στην Γιουβέντους, θα γινόντουσαν σούπερ οι Τορινέζοι. Η συμπεριφορά του Ικάρντι στα social media δεν με ενδιαφέρει. Εγώ αξιολογώ πάντα τους παίκτες για τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο και στην προπόνηση", τόνισε για τον Ικάρντι ο Μορατι, για να προσθέσει για τον Κόντε:

"Το παρελθόν του με την Γιουβέντους δεν με ενδιαφέρει. Είναι μεγάλος επαγγελματίας, το έχει αποδείξει με την εθνική Ιταλίας και με την Τσέλσι".

Για να συνεχίσει ο επί σειρά ετών διοικητικός ηγέτης της Ίντερ, κάνοντας αναφορά στις μεχρι τώρα κινήσεις των "νερατζούρι" στο μεταγραφικό παζάρι:

"Η σημαντικότερη μεταγραφή ήταν του Γκοντίν, που είναι ηγέτης. Έχει δημιουργηθεί μία εκπληκτική άμυνα με Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φραι και Γκοντίν, όχι μόνο για την Ιταλία αλλά και για το Champions Leaue.

Ο Κόντε έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και αρκετές φορές τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι ομάδες που δέχονται τα λιγότερα γκολ".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συνάντηση κορυφής της Γουάντα Νάρα για το μέλλον του Ικάρντι στην Ίμπιζα
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ