ΙΝΤΕΡ

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις δίνει 60 εκατ. ευρώ για τον Ικάρντι

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις δίνει 60 εκατ. ευρώ για τον Ικάρντι

Το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ παραμένει αβέβαιο και οι Νάπολι και Γιουβέντους είναι έτοιμες να δώσουν σκληρή μάχη μέσα στις προσεχές ημέρες για το ποια θα τον αποκτήσει.

Μπορεί ο Μάουρο Ικάρντι να μην... κάνει στον Αντόνιο Κόντε (προτιμάει τους Λουκακού και Τζέκο για την κορυφή της επίθεσης) και να είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Ίντερ μετά από έξι χρόνια στο "Μεάτσα", την ίδια ώρα ωστόσο δύο άλλες μεγάλες ομάδες της Serie A είναι έτοιμες να παίξουν τα ρέστα τους για να τον αποκτήσουν.

Αυτή είναι η πρωταθλήτρια Ιταλίας των οκτώ τελευταίων ετών Γιουβέντους και η επόμενη ομάδα του Κώστα Μανωλά μετά την Ρόμα, Νάπολι, με την "Gazzetta dello Sport" να κυκλοφορεί στο σημερινό της πρωτοσέλιδο με μία φωτογραφία που έχει υποστεί επεξεργασία και δείχνει τον Ικάρντι να φοράει φανέλα που στη μία πλευρά είναι της Νάπολι και στην άλλη της Γιουβέντους.

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις δίνει 60 εκατ. ευρώ για τον Ικάρντι

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι διατεθειμένος να κάνει το χατίρι του Κάρλο Αντσελότι και μετά το deal με τον Μανωλά και το κυνήγι του Χάμες Ροντρίγκες, προσφέρει το ποσό των 60.000.000 ευρώ για τον Ικάρντι.

Βέβαια, η εφημερίδα συμπληρώνει πως για να αποκτηθούν οι Χάμες Ροντρίγκες και Μάουρο Ικάρντι θα πρέπει πρώτα η ομάδα του ιταλικού Νότου να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της, και για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να πουλήσει παίκτες όπως οι Ινγκλέζε, Ρογκ, Ουνάς, Βέρντι και Μάριο Ρούι.

Υπάρχει βέβαια και το αντίπαλο δέος της Γιουβέντους που γλυκοκοιτάζει τον Ικάρντι, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να αναφέρει πως ενδεχόμενως να αποχωρήσουν οι Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς για να αδειάσει θέση στην επίθεση και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο Αργεντινός στράικερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μοράτι ψηφίζει Ικαρντι: "Πιο δυνατός από Τζέκο και Λουκακού"
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ