ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πρωτοσέλιδο για τη συνάντηση Γιουβέντους - Ικάρντι με το μαγιό της Νάρα

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Γουάντα συναντήθηκε με τον Αθλητικό Διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι στην Ίμπιζα και η Gazzetta dello Sport το έκανε πρωτοσέλιδο με τον Ικάρντι ημίγυμνο και την σύζυγό του να ποζάρει με μαγιό.

Η συνάντηση της Γουάντα Νάρα με τον Αθλητικό Διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον ιταλικό Τύπο, καθώς δεν αποκλείεται το ραντεβού αυτό να κρίνει το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι στην Γιούβε.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport η οποία έκανε πρώτο θέμα την είδηση, αλλά δεν κινήθηκε όσον αφορά την εικόνα σε αθλητικά πλαίσια. Οι Ιταλοί "έπαιξαν" στην πρώτη σελίδα με Ικάρντι, Γουάντα Νάρα και Παρατίτσι.

Τον γκολεαδόρ της Ίντερ, που δεν χωρά στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε, τον εμφάνισαν ημίγυμνο με τα εντυπωσιακά τατουάζ του, τον Παρατίτσι με πουκάμισο να δείχνει με το δάχτυλό του και την Γουάντα Νάρα να ποζάρει με το μαγιό της.

Mία φωτογραφία που "κατέβασαν" οι αρμόδιοι της προαναφερθείσας εφημερίδας από το Instagram της συζύγου και ατζέντη του ποδοσφαιριστή και τραβήχτηκε εν μεσω των διακοπών της εντυπωσιακής Γουάντα στην Γαλλική Πολυνησία.

Στο LIVE του Sport24.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις μεταγραφικές εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρωτοσέλιδο για τη συνάντηση Γιουβέντους - Ικάρντι με το μαγιό της Νάρα
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ