ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: "Επιστρέφει ο βασιλιάς" στο Champions League

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. Ronaldo scored the three goals in Juventus 3-0 win.(AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. Ronaldo scored the three goals in Juventus 3-0 win.(AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δηλωσει "παρών" κόντρα στον Άγιαξ για τα προημιτελικά του Champions League καθώς σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Ρονάλντο είχε αποχωρήσει με μυϊκό τραυματισμό στο παιχνίδι της Πορτογαλίας απέναντι στη Σερβία την 25η Μαρτίου. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, ώστε ο CR7 να προλάβει το κρίσιμο πρώτο ματς της Γιουβέντους κόντρα στον Άγιαξ για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ήταν αρκετά επιφυλακτικός στις δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος σταρ να μην χρησιμοποιηθεί απέναντι στην ολλανδική ομάδα, προκειμένου να μην διακινδυνεύσει την υπόλοιπη σεζόν.

Όμως σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", η επιστροφή του Βασιλιά, όπως τον ονομάζει στο πρωτοσέλιδο της, είναι εφικτή. Οι γιατροί του είχαν δώσει περιθώριο 15 ημερών για την ανάκαμψη του, αλλά όσο πλησιάζει η ημερομηνία του παιχνιδιού (10/4) αισιοδοξούν ολοένα και περισσότερο.

Ρονάλντο: "Επιστρέφει ο βασιλιάς" στο Champions League

Όσον αφορά στο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην Μίλαν που θα γίνει το Σάββατο (6/4), η πρωτοπόρος της Serie A θα κληθεί να παραταχθεί χωρίς το μεγαλύτερο αστέρι της στο χορτάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Λεονάρντο Μπονούτσι: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον στόπερ της Γιουβέντους
Η Γιουβέντους ανανέωσε τον Μάντζουκιτς μέχρι τα 35 του
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ