ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: "Θα ήταν ωραία αν το VAR λειτουργούσε υπέρ μας κάποια φορά"

Chelsea's head coach Frank Lampard gestures during the English Premier League soccer match between Chelsea and Norwich City at Stamford Bridge in London, England, Tuesday, July 14, 2020. (AP Photo/Julian Finney,Pool)
Chelsea's head coach Frank Lampard gestures during the English Premier League soccer match between Chelsea and Norwich City at Stamford Bridge in London, England, Tuesday, July 14, 2020. (AP Photo/Julian Finney,Pool) AP PHOTO/JULIAN FINNEY,POOL

Ο Φρανκ Λάμπαρντ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία ενόψει του ημιτελικού FA Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο για πολλές αποφάσεις του VAR που είναι κατά της Τσέλσι τη φετινή σεζόν.

Η Τσέλσι αναμετράται για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό που θέλει σίγουρα είναι να μην επαναληφθεί το σενάριο που γράφτηκε στα τρία προηγούμενα ραντεβού των δύο ομάδων.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει να επιδείξει ένα εντυπωσιακό "3 στα 3", που άρχισε με το 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο Ολντ Τράφορντ, και συνεχίστηκε με δύο νίκες των κόκκινων διαβόλων στο Λονδίνο: η πρώτη με 2-1 για τον 4ο γύρο του League Cup στις 30 Οκτωβρίου 2019 και η δεύτερη με 2-0 για τον δεύτερο γύρο της Premier League, στις 17 Φεβρουαρίου 2020.

Πέρα πάντως από την πίκρα που αισθάνονται οι μπλε για τις διαδοχικές ήττες από την ομάδα του Σόλσκιερ, υπάρχει και το αίσθημα της αδικίας, κάτι που διατύπωσε και ο Φρανκ Λάμπαρντ στη συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας αρκετές αποφάσεις του VAR που έχουν ευνοήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αρκετές που έχουν κάνει ζημιά στην Τσέλσι.

Chelsea's head coach Frank Lampard gestures during the English Premier League soccer match between Chelsea and Norwich City at Stamford Bridge in London, England, Tuesday, July 14, 2020. (AP Photo/Richard Heathcote,Pool)
Chelsea's head coach Frank Lampard gestures during the English Premier League soccer match between Chelsea and Norwich City at Stamford Bridge in London, England, Tuesday, July 14, 2020. (AP Photo/Richard Heathcote,Pool) AP PHOTO/RICHARD HEATHCOTE,POOL

Έχουν συμβεί αρκετά τέτοια και αυτό είναι παράξενο. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Κάποιες αποφάσεις θα πάνε υπέρ σου και άλλες εναντίον σου. Όμως φαίνεται πως είμαστε σε μία περίοδο που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρκετές αποφάσεις υπέρ της", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των μπλε.

Υπενθυμίζεται πως το γκολ του Τζόρνταν Αγιού που ακυρώθηκε ως οφσάιντ κατά τη διάρκεια του Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το 7ο συνολικά γκολ που δεν μετράει για αντίπαλο της Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, κατόπιν χρήσης του VAR, με τους κόκκινους διαβόλους να έχουν ήδη κερδίσει 13 πέναλτι, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ σε μία σεζόν στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ