ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Έμεινε εκτός προπονήσεων λόγω ενός πάρτι ο Σεμέδο

Μπαρτσελόνα: Έμεινε εκτός προπονήσεων λόγω ενός πάρτι ο Σεμέδο

Ο Νέλσον Σεμέδο έσπασε τους κανόνες περιορισμού της La Liga και η Μπαρτσελόνα τον έθεσε εκτός προπονήσεων μέχρι να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό.

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (13/6) απέναντι στην Μαγιόρκα στο πρώτο της παιχνίδι στην μετά-κορονοϊό εποχή. Εκτός της προπόνησης της Πέμπτης (11/6) έμεινε ο Νέλσον Σεμέδο και ο λόγος δεν είναι κάποιος τραυματισμός.

Ο δεξιός μπακ της Μπαρτσελόνα πήρε μέρος τη Δευτέρα σε ένα πάρτι γενεθλίων ενός φίλου του, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά άλλα 19 άτομα, σε ένα μαγαζί στο Castelldefels παραβιάζοντας το ιατρικό πρωτόκολλο που έχει τεθεί για την επανέναρξη της La Liga.

Έτσι οι Καταλανοί αποφάσισαν να τον θέσουν εκτός προπόνησης, μέχρι να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό. Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε θα επιστρέψει αμέσως στην προετοιμασία για την αναμέτρηση της ομάδας του.

Επίσης, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, ένα πρόστιμο δεν αποκλείεται, καθώς έθεσε την υγεία των συμπαικτών του σε κίνδυνο. Αν το τεστ είναι θετικό, τότε το πρόβλημα ίσως είναι μεγαλύτερο, εφόσον ο Σεμέδο έχει ήδη προπονηθεί από τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σεβίλλη - Μπέτις 2-0: Αφεντικό της πόλης με MVP τον Οκάμπος
Σεβίλλη - Μπέτις: Εικονικό κοινό στις εξέδρες και συνθήματα οπαδών από το FIFA 20
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ