ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος σκέφτεται τη διακοπή δανεισμού του Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ

Ο Ατρόμητος σκέφτεται τη διακοπή δανεισμού του Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ

Στον Ατρόμητο είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και η πρόθεση της διοίκησης είναι να διακόψει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ.

Η χθεσινή (27/2) συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ ( νίκη 3-0 της Ένωσης και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου) έβγαλε από τα ρούχα τους τούς ανθρώπους του Ατρόμητου. Σε τέτοιο βαθμό, που ξεκάθαρη πρόθεση της διοίκησης είναι η διακοπή του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες ώρες αυτή η πρόθεση θα γίνει γνωστή και στον προπονητή Νταμίρ Κάναντι, ώστε να παρθεί η τελική απόφαση. Στη διοίκηση της ΠΑΕ δεν άρεσε καθόλου που ο Αιγύπτιος, όταν έγινε αλλαγή, έκανε χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίες παρέπεμπαν στην κατάκτηση των δύο διαδοχικών Κυπέλλων από την ομάδα στην οποία ανήκει, τον ΠΑΟΚ. Όπως τους εξόργισε το υβριστικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο instagram εις βάρος των "κιτρινόμαυρων", το οποίο κατέβασε λίγο μετά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, έκανε παρατηρήσεις στον Ουάρνταγια τις χειρονομίες του προς τον κόσμο της ΑΕΚ με τον Αιγύπτιο να είναι φανερά εκνευρισμένος, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε ένα υβριστικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο instagramεις βάρος των "κιτρινόμαυρων" το οποίο κατέβασε.

Η κόντρα του Αμρ Ουάρντα με τους οπαδούς της ΑΕΚ συνεχίστηκε και εκτός γηπέδουκαι συγκεκριμένα έξω από τη μεικτή ζώνη, εκεί όπου βρισκόταν το πούλμαν της αποστολής του Ατρομήτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος: "Εμείς θα επιληφθούμε για Ουάρντα, εσείς να απολογηθείτε"
ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0: Με πειστική εμφάνιση στα ημιτελικά του Κυπέλλου
ΑΕΚ - Ατρόμητος: Ο Ουάρντα απάντησε με τα Κύπελλα του ΠΑΟΚ στις αποδοκιμασίες
ΑΕΚ - Ατρόμητος: Ανέβασε χυδαίο μήνυμα ο Ουάρντα και μετά το κατέβασε
Η ένταση ανάμεσα σε Ουάρντα και Λυμπερόπουλο (VIDEO)
Το VIDEO της έντασης Ουάρντα με οπαδούς της ΑΕΚ έξω από τη μεικτή ζώνη
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ