ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: "Εμείς θα επιληφθούμε για Ουάρντα, εσείς να απολογηθείτε"

Ατρόμητος: "Εμείς θα επιληφθούμε για Ουάρντα, εσείς να απολογηθείτε"

Η ΠΑΕ Ατρόμητος πήρε θέση μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας της για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, με πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα.

Η ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ( νίκη της Ένωσης με 3-0 και πρόκριση στους 4) σημαδεύτηκε από την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον κόσμο και τους ανθρώπους του Δικεφάλου με τον Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος όταν έγινε αλλαγή στο 75' (πέρασε στη θέση του ο Μανούσος), αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Τότε αυτός απάντησε με χαρακτηριστική χειρονομία, η οποία παραπέμπει στην κατάκτηση των δύο διαδοχικών Κυπέλλων από την ομάδα στην οποία ανήκει, τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, έκανε παρατηρήσεις στον Ουάρντα για τις χειρονομίες του προς τον κόσμο της ΑΕΚ με τον Αιγύπτιο να είναι φανερά εκνευρισμένος, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε ένα υβριστικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο instagram εις βάρος των "κιτρινόμαυρων" το οποίο κατέβασε.

Μία μέρα μετά τον αγώνα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Χρήστος Γαλαριώτης, εξέφρασε με post στο facebook τη θέση των Περιστεριωτών αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν. Αφού επεσήμανε ότι η διοίκηση του Ατρόμητου θα επιληφθεί του θέματος με τον Ουάρντα, άφησε υπονοούμενα κατά της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Ο σεβασμός είναι μια έννοια που πρέπει να ισχύει και από τις δύο πλευρές! Εμείς θα επιληφθούμε για το θέμα του Ουάρντα με τη σοβαρότητα που του αρμόζει. Εσείς όμως θα πρέπει να απολογηθείτε για τις άσχημες συμπεριφορές του ημιχρόνου που θύμισαν παλιές εποχές".

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα του Αμρ Ουάρντα με τους οπαδούς της ΑΕΚ συνεχίστηκε και εκτός γηπέδου και συγκεκριμένα έξω από τη μεικτή ζώνη, εκεί όπου βρισκόταν το πούλμαν της αποστολής του Ατρομήτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0: Με πειστική εμφάνιση στα ημιτελικά του Κυπέλλου
ΑΕΚ - Ατρόμητος: Ο Ουάρντα απάντησε με τα Κύπελλα του ΠΑΟΚ στις αποδοκιμασίες
ΑΕΚ - Ατρόμητος: Ανέβασε χυδαίο μήνυμα ο Ουάρντα και μετά το κατέβασε
Η ένταση ανάμεσα σε Ουάρντα και Λυμπερόπουλο (VIDEO)
Το VIDEO της έντασης Ουάρντα με οπαδούς της ΑΕΚ έξω από τη μεικτή ζώνη
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ