ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΚ - Ατρόμητος: Ο Ουάρντα απάντησε με τα Κύπελλα του ΠΑΟΚ στις αποδοκιμασίες

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα, αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ κατά την αντικατάστασή του κι απάντησε με χαρακτηριστική χειρονομία, η οποία παραπέμπει στην κατάκτηση των δύο διαδοχικών Κυπέλλων από την ομάδα στην οποία ανήκει, ΠΑΟΚ. (VIDEOS)

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου παίζοντας αρκετά καλά στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ - όπου είχε και τρία δοκάρια για να αυξήσει και άλλο τον δείκτη του σκορ - και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νταμίρ Κάναντι αντικατέστησε τον Αμρ Ουάρντα με τον Δημήτρη Μανούσο στο 75ο λεπτό. Ο 25χρονος Αιγύπτιος διεθνής μεσοεπιθετικός των Περιστεριωτών αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Ένωσης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αρχικά απάντησε με μορφασμό που έδειχνε δυσαρέσκεια, ενώ κατευθυνόμενος προς τον πάγκο της ομάδας του έκανε χαρακτηριστική χειρονομία απονομής Κυπέλλου, με παραπομπή στα δύο διαδοχικά που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ - ομάδα στην οποία ανήκει κι από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός - στους αντίστοιχους τελικούς με την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αφρικανός είχε δημοσιεύσει video στους λογαριασμούς του στα social media τόσο την ημέρα της κλήρωσης των προημιτελικών με γκολ του κατά των κιτρινόμαυρων την περυσινή σεζόν, αλλά και μετά το πρώτο ματς στο Περιστέρι για τη φάση αυτή, με αιχμή για το πέναλτι (λανθασμένη υπόδειξη Σιδηρόπουλου), από το οποίο προήλθε το γκολ του Πόνσε ("μπράβο για τη νίκη" ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του σε ειρωνικό ύφος).



TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ