ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το VIDEO της έντασης Ουάρντα με οπαδούς της ΑΕΚ έξω από τη μεικτή ζώνη

Το VIDEO της έντασης Ουάρντα με οπαδούς της ΑΕΚ έξω από τη μεικτή ζώνη

Η κόντρα του Αμρ Ουάρντα με τους οπαδούς της ΑΕΚ συνεχίστηκε και εκτός γηπέδου και συγκεκριμένα έξω από τη μεικτή ζώνη εκεί όπου βρισκόταν το πούλμαν της αποστολής του Ατρομήτου.

Ο Αμρ Ουάρντα και οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα από τις πρώτες κιόλας στιγμές του ιδιόρρυθμου Αιγύπτιου στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου. Κάθε επαφή του 26χρονου με τη μπάλα ήταν και γιουχάρισμα από την κιτρινόμαυρη κερκίδα.

Ωστόσο, οι εντάσεις συνεχίστηκαν και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Σε πρώτη φάση ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Νίκος Λυμπερόπουλος, απευθυνόμενος στο διεθνή winger του είπε να μην κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς , γεγονός που καταγράφηκε σε video από το Sport24.gr.

Ο Αιγύπτιος να σημειώσουμε πως κατά την αντικατάστασή του και την ώρα που αποδοκιμαζόταν "απάντησε" με τρόπο που παρέπεμπε στην κατάκτηση των δύο διαδοχικών Κυπέλλων από την ομάδα στην οποία ανήκει δηλαδή τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω δεν ήταν ο επίλογος του θέματος...

Η συνέχεια δόθηκε κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του Ατρομήτου από το ΟΑΚΑ. Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, που εξασφάλισε το Sport24.gr, ο Ουάρντα που αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, φανερά εκνευρισμένος, προκλήθηκε από ελάχιστους οπαδούς της ΑΕΚ, έξω από την μεικτή ζώνη, οι οποίοι πριν ο ποδοσφαιριστής επιβιβαστεί στο πούλμαν τον έβρισαν.

Ο Ουάρντα δεν συγκρατήθηκε και απάντησε επίσης με βωμολοχίες, ενώ οι άνθρωποι του Ατρομήτου προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τον σταματήσουν και να τον οδηγήσουν στο πούλμαν χωρίς να δώσουν συνέχεια, σημειώνοντας παράλληλα προς την αστυνομία ότι έπρεπε να ήταν πιο προσεκτική και να μην επέτρεπε να φτάσει κόσμος κοντά στην αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θύελλα δεν κόπασε ακόμη και όταν ο Ουάρντα έφυγε από το γήπεδο, διότι "ανέβασε" στο Instagram χυδαίο μήνυμα που διέγραψε βέβαια λίγα λεπτά αργότερα...

TO VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ