ΑΕΚ

Ξύρισε το μούσι του ο Τσιγκρίνσκι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, είχε δώσει μια υπόσχεση σε περίπτωση που η Ένωση κατακτούσε το πρωτάθλημα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Δεν είναι και από τους πιο εκδηλωτικούς ποδοσφαιριστές του κόσμου ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Παρόλα αυτά στην χθεσινή (5/5) φιέστα και τον ύμνο της ΑΕΚ επιχείρησε να τραγουδήσει και το ευχαριστήθηκε αλλά και έλεγε μετά πως δεν έχει ξαναζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο κα ι "ούτε περίμενα πως θα το ζήσω".

Όμως, ο Τσιγκρίνσκι συνηθίζει να βάζει και προσωπικά στοιχήματα. Να παίρνει δεσμεύσεις. Πέρυσι, είχε υποσχεθεί πως αν η ΑΕΚ έπαιρνε την δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, θα κουρευόταν. Και την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, εμφανίστηκε κουρεμένος.

Τώρα, μέσω των δηλώσεων του μάνατζέρ του στο Sport24.gr, είχε υποσχεθεί πως θα ξυριζόταν, αν η ΑΕΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα. Όπερ και εγένετο. Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ και ο Τσιγκρίνσκι πλέον… ξυρισμένος. Μάλιστα το έκανε όχι για την φιέστα, αλλά όταν η ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ