ΑΕΚ

Κλωναρίδης: "Παίζει ρόλο η θέση που με χρησιμοποιεί ο Ουζουνίδης"

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης στάθηκε στη σωστή χρησιμοποίησή του από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και στην πίεση που δέχθηκε η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά από τη Βίντι, τονίζοντας πως σημασία έχει η νίκη.

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 της Βίντι στη Βουδαπέστη και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ύστερα από 12 χρόνια. Το δρόμο πως τη νίκη άνοιξε, όπως και στη Γλασκώβη, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Ο 26χρονος επιθετικός, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και στάθηκε στη σωστή χρησιμοποίησή του από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και στην πίεση που δέχθηκε η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά από τη Βίντι, τονίζοντας πως σημασία έχει η νίκη.

"Σίγουρα παίζει ρόλο το πώς με χρησιμοποιεί ο προπονητής μου. Το έχω ξανά πει παίζει ρόλο η θέση που με χρησιμοποιεί. Εκεί μου αρέσει και μου ταιριάζει να παίζω περισσότερο".

Για την πίεση: "Η αλήθεια είναι ότι δεχτήκαμε πίεση στο τελευταίο 20λεπτο. Είχαν τη βοήθεια του κόσμου του και προσπάθησαν να ψάξουν την ισοφάριση. Εμας μας βγήκε και η κούραση. Όμως σημασία έχει ότι φύγαμε με τη νίκη".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέο εθνικό ρεκόρ: 13 ματς αήττητη στην Ευρώπη η ΑΕΚ!
Το διπλό της ΑΕΚ ήρθε με "μάχη"
Αγκαλιά με τους ομίλους η ΑΕΚ, 2-1 τη Βίντι στη Βουδαπέστη
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Παραμένει στο κυνήγι της Ολλανδίας η Ελλάδα
Τα γκολ στο Βίντι - ΑΕΚ 1-2 (VIDEOS)
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ