CHAMPIONS LEAGUE

Τα γκολ στο Βίντι - ΑΕΚ 1-2 (VIDEOS)

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 2-1 επί της Βίντι στην Ουγγαρία και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης.

Ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League έκανε η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν με 2-1 επί της Βίντι στην Ουγγαρία και στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ (Τρίτη 28/8, 22.00) θα προσπαθήσουν να επισφραγίσουν το προβάδισμα τους παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ (0-1) για το "Δικέφαλο" στο 34ο λεπτό. Ήταν η εξαιρετική προσπάθεια του Χουλτ από αριστερά, ο Σουηδός έδωσε στον Σιμόες, αυτός πέρασε στον Μπακασέτα, ο οποίος σούταρε στην κίνηση, έδιωξε οΚόβασικ κι Κλωναρίδης πήρε το ριμπάουντ από κοντά και σκόραρε με πλασέ.

Η ΑΕΚ κατάφερε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να προηγηθεί με 2-0. Στο 49΄ο Μάνταλος πέρασε την μπάλα στον Τάσο Μπακασέτα κι αυτός με σουτ με το δεξί από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα αυτή κόντραρε.

Λίγο αργότερα ο Τάσος Μπακασέτας αποβλήθηκε και έτσι και η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες, κάτι που έδωσε στους Ούγγρους τη δύναμη να βγουν μπροστά. Έτσι, η Βίντι κατάφερε να μειώσει στο 67'. Μετά από βαθιά μπαλιά του Κόβας, ο Λαμπρόπουλος γλίστρησε και έχασε τον Λάζοβιτς, ο οποίος με πλασέ μέσα από τη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ