ΑΕΚ

Το διπλό της ΑΕΚ ήρθε με "μάχη"

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ χρειάστηκε να δώσει "μάχη" για να φύγει με τον χρυσό διπλό από την Βουδαπέστη και έκανε όλα όσα είχε ζητήσει ο Ουζουνίδης. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του πρώτου παιχνιδιού με την Βίντι, έδινε το στίγμα για την προσέγγιση που θα έπρεπε να είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ στο ματς. "Εδώ που έχουμε φτάσει, για να προκριθείς στους ομίλους του Champions League, θα πρέπει να ιδρώσεις και να ματώσεις". Πριν το πει δημοσίως, το είχε πει και… ιδιωτικώς. Εντός των αποδυτηρίων. Κι η πραγματικότητα είναι πως οι παίκτες του, τα έκαναν όλα.

Πρώτα απ’ όλα ίδρωσαν. Όλοι, τα έδωσαν όλα, για όσο έμειναν μέσα στο γήπεδο. Και αυτό ήταν το πρώτο που πίστωσε ο Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του αμέσως μετά τη λήξη του ματς. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μάρκο Λιβάγια, ξοδεύοντας και την τελευταία ικμάδα της δύναμης του, έκανε στην τελευταία φάση πριν βγει αλλαγή τέτοια σπριντ για να πρεσάρει, που όταν αντικαταστάθηκε, μόλις και μετά βίας έφτασε όρθιος μέχρι και τον πάγκο.

Επίσης μάτωσαν. Όχι μόνο μεταφορικά όπως το είχε ζητήσει ο Ουζουνίδης, αλλά και κυριολεκτικά. Μια τεράστια "χαρακιά" σχεδόν σ’ ολόκληρη την γάμπα του Πέτρου Μάνταλου, ήταν το… ενθύμιο από το "δολοφονικό" τάκλιν του Νεγκό στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα όλοι στην ΑΕΚ έλεγαν πως αυτό το μαρκάρισμα, ήταν ο ορισμός της κόκκινης.

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κι αφού οι παίκτες της ΑΕΚ πρώτα ίδρωσαν και μάτωσαν, στο τέλος ξέσπασαν και δάκρυσαν. Η εικόνα του Αντρέ Σιμόες να γονατίζει στο χορτάρι και να βάζει τα κλάματα, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, είναι η τρανή απόδειξη για το πόσο πιέστηκαν οι κιτρινόμαυροι, με πόση ένταση έζησαν το ματς και κυρίως πόσο θέλουν αυτή την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μετά απ’ όλα αυτά, από τέτοια υπερπροσπάθεια και τέτοιο αποτέλεσμα, ο Ουζουνίδης πολύ θα ήθελε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του ρεπό για σήμερα (23/08). Ειδικά από την στιγμή που η πτήση που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ από την Βουδαπέστη πίσω στην Αθήνα, προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 4.30 τα ξημερώματα. Ωστόσο μόλις το Σάββατο (25/08) έρχεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Επομένως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πρέπει να πάνε στα Σπάτα, έστω για πρόγραμμα αποφόρτισης.

Photo Credits: Eurokinissi

Αγκαλιά με τους ομίλους η ΑΕΚ, 2-1 τη Βίντι στη Βουδαπέστη
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Παραμένει στο κυνήγι της Ολλανδίας η Ελλάδα
Έξτρα πριμ από Μελισσανίδη για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League
Την Τρίτη με τα παιδιά σας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ