ΑΕΚ

Έξτρα πριμ από Μελισσανίδη για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στ' αποδυτήρια της "Groupama Arena" μετά τη νίκη επί της Βίντι κι έταξε έξτρα πριμ - πέραν των όσων προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός - στους παίκτες της ΑΕΚ εάν προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Η ΑΕΚ νίκησε τη Βίντι (1-2) στην "Groupama Arena" της Βουδαπέστης και βρίσκεται αγκαλιά με τους ομίλους του Champions League. Πλέον καλείται στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ (28/8, 22:00) να "κλειδώσει" την πρόκριση.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε στο γήπεδο της Βουδαπέστης, κατέβηκε στ' αποδυτήρια και συνεχάρη τους παίκτες. Δεν έμεινε εκεί μόνο κι έταξε έξτρα πριμ στους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα μοιραστούν σε περίπτωση επιτυχίας 1.800.000 ευρώ, δηλαδή το 1.500.000 ευρώ που προβλέπεται με βάση τον εσωτερικό κανονισμό και τα επιπλέον 300.000 ευρώ που υποσχέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/8) ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Και πριν την αναμέτρηση, φρόντισε να τους τονώσει το ηθικό. "Παίξτε με ψυχή και καρδιά. Είναι το ματς της ιστορίας μας", τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ