ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο επέστρεψε σε αποστολή των ερυθρολεύκων μετά από τρεις μήνες

Ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ρούμπεν Σεμέδο επέστρεψε σε αποστολή του Ολυμπιακού σε επίσημη υποχρέωση των ερυθρολεύκων μετά από τρεις μήνες, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τον πήρε μαζί του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά από τρεις μήνες και συγκεκριμένα από τον επαναληπτικό με τη Λουντογκόρετς, σε επίσημη αναμέτρηση των ερυθρολεύκων για το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας (01/12, 17:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Ο Πορτογάλος διεθνής κεντρικός αμυντικός έμεινε "ανενεργός" για τρεις μήνες, λόγω της δικαστικής "περιπέτειας" που πέρασε, ενώ λίγο νωρίτερα είχε κοπεί από τη λίστα για τα playoffs του Europa League με τη Σλόβαν. Από τις 15 Νοεμβρίου προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας αποφάσισε ο Πέδρο Μαρτίνς να τον επαναφέρει στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες από την πρώτη ομάδα και να δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές της β' ομάδας. Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Κωστή, Ξενιτίδης, Μαρίνος και Αλγκασίμ Μπα είναι μέσα, ενώ εκτός είναι οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες και Αραμπί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη (1/12, 17:00). Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του το μεσημέρι της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ