ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ

Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος με επιβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ

Ο Σεμέδο κατά την έξοδό του απ' τον ανακριτή
Ο Σεμέδο κατά την έξοδό του απ' τον ανακριτή EUROKINISSI

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την απολογία του στην ανακρίτρια με επιβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ. Ρεπορτάζ του News247.gr.

Επί 2,5 ώρες ο Ρούμπεν Σεμέδο παρέμεινε μέσα στο ανακριτικό γραφείο, απαντώντας στις ερωτήσεις της 21ης τακτικής ανακρίτριας σχετικά με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του News247.gr, τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας εκτίμησαν ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις το νόμου, προκειμένου να προφυλακιστεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση υποστηρίζοντας πως υπήρχε η συναίνεση της 17χρονης. Συγκεκριμένα φέρεται να είπε ότι η κοπέλα οικειοθελώς βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, ενώ είχε αποκρύψει το νεαρό της ηλικίας της, δηλώνοντας ενήλικη. Άλλωστε, ήδη ο κατηγορούμενος κατά την έξοδό του από το κτίριο 9 την Τρίτη είχε φωνάξει προς τους δημοσιογράφους την αθωότητά του, ισχυριζόμενος ότι "όλα γίνονται για τα λεφτά".

Επανέλαβε η 17χρονη την καταγγελία της το περιστατικό που οδήγησε τον 27χρονο διεθνή να κρατείται κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό, συνέβη την 28η Αυγούστου, στον Ωρωπό. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μετάφερε τη 17χρονη με το αυτοκίνητο του στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και υπήρξε θύμα βιασμού και από τους δύο κατηγορούμενους. Την επόμενη ημέρα, η 17χρονη μίλησε στη μητέρα της, με την οποία στη συνέχεια μετέβη στο ΑΤ Βύρωνα.

"Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία. Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία" φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν την απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο, το ανακριτικό κατώφλι πέρασε η 17χρονη καταγγέλουσα και η μητέρα της. Και οι δύο φέρονται να επανέλαβαν όσα έχουν καταθέσει ενώπιον των αστυνομικών αρχών, περί ομαδικού βιασμού, θέτοντας στο επίκεντρο των ερευνών τόσο τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή όσο και το συγκατηγορούμενό του, 40χρονο Νιγηριανό.

TAGS ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ