ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε με την ομάδα ο Σεμέδο, χαμόγελα για Ροντρίγκες

Ο Ρούμπεν Σεμέδο
Ο Ρούμπεν Σεμέδο INTIME

Η επιστροφή των παικτών του Ολυμπιακού στις προπονήσεις την Δευτέρα επεφύλασε και ένα νέο, με τον Ρούμπεν Σεμέδο να παίρνει για πρώτη φορά μέρος στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Η επιστροφή των παικτών του Ολυμπιακού στις προπονήσεις τη Δευτέρα (15/11) στο Ρέντη, μετά το τριήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, επιφύλασσε και ένα νέο. Συγκεκριμένα, ο Ρούμπεν Σεμέδο πήρε για πρώτη φορά μέρος στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, αλλά ο συμπατριώτης του τεχνικός αποφάσισε να τον εντάξει πλέον στην ομάδα. Ο 27χρονος στόπερ πήγαινε κανονικά καθημερινά στο Ρέντη τα τελευταία εικοσιτετράωρα που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από την απουσία των δυόμιση μηνών.

Εκτιμάται ότι ο Σεμέδο θα είναι έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς στο τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου και εξαρτάται από τον Μαρτίνς αν θα τον χρησιμοποιήσει σε κάποιο παιχνίδι ή όχι μέχρι τα Χριστούγεννα.

Χαμόγελα για Ροντρίγκες

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν καλύτερα, συνέχισε θεραπεία για τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και ατομικό πρόγραμμα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δώσει το “παρών” την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Όπως διαθέσιμοι αναμένεται να είναι ο Μαντί Καμαρά, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που είχαν υποστεί κακώσεις και δείχνουν να τις ξεπερνούν.

Όσο για τον Ονιεκούρου και τον Κούντε, ο πρώτος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας (σφίξιμο στη γάμπα) και ευελπιστεί ότι θα προλάβει το ντέρμπι, ενώ για τον δεύτερο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα (διάστρεμμα στην ποδοκνημική) και όλα θα κριθούν το Σάββατο (20/11), δηλαδή, παραμονή του αγώνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ