ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις στον Ρέντη

Ο Σεμέδο στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κραϊόβα
Ο Σεμέδο στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κραϊόβα INTIME

Έπειτα από αρκετό καιρό απουσίας μετά τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, ο Ρούμπεν Σεμέδο επέστρεψε στον Ρέντη κάνοντας ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι εκτός προπονήσεων για περίπου δυόμιση μήνες, έπειτα από τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη που είχε το περασμένο διάστημα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, ωστόσο το Σάββατο (6/11) επέστρεψε στον Ρέντη κάνοντας ατομικές προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό (7/11, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24), ο Σεμέδο παρουσιάστηκε στο προπονητικό κέντρο και προπονήθηκε μόνος του.

Πλέον είναι στην ευχέρεια του Μαρτίνς, πότε και εάν θα τον ενσωματώσει στην ομάδα. Ο Σεμέδο θα δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος και θα δείξει εάν στη συνέχεια θα μπορέσει να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του. Να θυμίσουμε πως δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

Το προηγούμενο διάστημα ο Σεμέδο βρισκόταν στην πατρίδα του και ακολουθούσε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης υπό τις οδηγίες του προσωπικού του γυμναστή Κριστοβάο Καράο. Ο Μαρτίνς τον ήθελε από το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, όπως είχε αναφέρει σε δηλώσεις του, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει πραγματικότητα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ