ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολα καλά με Μάλαρτζ

Ολα καλά με Μάλαρτζ
Μάλαρτζ, Παναθηναϊκός

"Καθαρή" έδειξε η μαγνητική για Μάλαρτζ, χαμογέλασαν στο "τριφύλλι". Με αγωνία η άφιξη των διεθνών

Μετά τα ευχάριστα νέα για την επιστροφή του Αντρέας Ιβανσιτς σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και με τον Αυστριακό μέσο να δηλώσει έτοιμος ενόψει των υποχρεώσεων του "τριφυλλιού" σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι καλές ειδήσεις συνεχίστηκαν.
Συγκεκριμένα, ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, μετά την χθεσινή απουσία του λόγω ενός τρβήγματος στον μοιραίο, σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε "καθαρή" γεγονός που άλλαξε την διάθεση τόσο του ίδιου του τερματοφύλακα, (ο οποίος είχε στεναχωρηθεί αρχικά) όσο και του τεχνικού τιμ το οποίο πλέον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας των Πολωνό πορτιέρο.

Βέβαια, οι πιθανότητες να αγωνιστεί στα φιλικά για τους πυρόπληκτους το Σάββατο (κόντρα σε Πανιώνιο και Ηρακλή) είναι μοιρασμένες καθώς δεν αποκλείεται να παίξει ένα ημίχρονο από τα δύο.

Σε ότι αφορά τον Αντρέας Ιβανσιτς συνέχισε και σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου να κάνει το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης στην πρωινή προπόνηση. Αντίθετα, ο Σωτήρης Νίνης εξακολουθεί να ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα που του χορηγήθηκε.

Σε ότι αφορά τον Νταμέ Εντογιέ συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα κυρίως όμως για προληπτικούς λόγους, αφού ο Σενεγαλέζος επιθετικός έχει κάποιες μικροενοχλήσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Σέριτς, Τσίγκας, Νίνης και Τσίτσης.

Αγωνία για διεθνείς

Με το ακουστικό στο χέρι... είναι άπαντες στο στρατόπεδο των "πράσινων" σε ότι αφορά τους διεθνείς, που επιστρέφουν άπαντες στην Παιανία την Πέμπτη.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο και οι συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν στο μέτρο του δυνατού όσους από τους διεθνείς "πράσινους" αγωνίζονται στο εξωτερικό με την ευχή να ολοκληρώσουν άπαντες τις υποχρεώσεις τους υγιείς.

Δέκα "πράσινοι" εκπρόσωποι (Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Φύσσας, Τζιόλης, Γκούμας, Βύντρα, Δημούτσος, Μόρις, Γκαλίνοβιτς και Νίλσον) αναμένονται από την Πέμπτη στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι (την επόμενη εβδομάδα) με την Αρτμέντια στην Μπρατισλάβα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ