ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Είμαστε δίπλα σου..."

"Είμαστε δίπλα σου..."
Μάντζιος, Λεοντίου, προπόνηση, Παναθηναϊκός

"Είμαστε δίπλα σου..." είπαν σχεδόν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που επισκέφτηκαν τον άτυχο Λεοντίου

Αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, οι "πράσινοι" επισκέφτηκαν το "Υγεία" και τον άτυχο συμπαίκτη τους, ο οποίος μια μέρα μετά την επέμβασή του έδειχνε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γνωρίζοντας ότι χάνει όλη την χρονιά, ωστόσο δεν έχανε το κουράγιο του και έδειχνε να έχει πεισμώσει.
Η είδηση και μόνο της μεγάλης αυτής απουσίας του νεαρού μέσου επισκίασε τα πάντα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, γεγονός που οδήγησε σήμερα τους περισσότερους απ' όσους βρίσκονταν εντός Αττικής, να πάνε στο νοσοκομείο προκειμένου να σταθούν για λίγες ώρες στο πλευρό του συμπαίκτη τους.

Κατά την παρουσία τους άπαντες έδειχναν επηρεασμένοι όλοι, αφού κατάλαβαν τι είναι πιο σημαντικό στην ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Η υγεία του, η οποία δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με κανένα πριμ και με κανένα τρόπαιο.

" Είμαστε δίπλα σου..." του είπαν σχεδόν με ένα στόμα και του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή, προκειμένου να του ανυψώσουν το πεσμένο ηθικό.

Λεοντίου: "Θα επιστρέψω δυνατός..."

Προς γενική έκπληξη των περισσότερων παικτών, ο ίδιος του τόνισε πως: " Θα επιστρέψω δυνατός..." έλεγε σε χαμηλούς τόνους και έδειχνε να έχει πεισμώσει από τον δύσκολο αυτό τραυματισμό.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο μέσος των "πράσινων" πρέπει να μείνει σε ακινησία για περίπου δύο μήνες ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Στο διάστημα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και διακεκριμένος γιατρός κ. Μήτσου, θα βρίσκεται σε συνεχή και "ανοιχτή" επικοινωνία με τον Κριστέλ Πασκάλ, ο οποίος έκανε την χειρουργική επέμβαση.

Ηθική στήριξη... κυρίως

Ο ορθοπαιδικός Κριστέλ Πασκάλ, ο οποίος έκανε την επέμβαση σε συζητήσεις του με τους ιθύνοντες του συλλόγου., υποστήριξε πως πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην αποκατάσταση της ψυχικής ισορροπίας του Λεοντίου, ώστε να αρχίσει με άλλη διάθεση (από την σημερινή) την αποθεραπεία του.

Ολοένα και καλύτερα ο Ιβ

Ολοένα και πιο κοντά στην ενδεκάδα βρίσκεται ο Αντρέας Ιβανσιτς, ο οποίος με τη συμμετοχή του στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων το διάστημα αυτό βάση σοβαρή υποψηφιότητα ακόμα και ντεμπούτο στο κρίσιμο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης στην Μπρατισλάβα με αντίπαλο την Αρτμέντια για τον Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Σε αντίθεση με τον Ιβανσιτς, τα πράγματα δεν είναι τα ίδια και για τον Σωτήρη Νίνη. Ο ταλαντούχος μέσος της Εθνικής Ελπίδων, καθυστερήσει λίγο ακόμα την επάνοδό του σε κανονικούς ρυθμούς αφού τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Ετσι, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αποστολής και στα παιχνίδια με την Αρτμέντια για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ αλλά και τον Εργοτέλη για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Εγκατέλειψαν Εντογιέ και Μάλαρτζ


Στο σημερινό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην πρωινή προπόνηση ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στην συνέχεια ολοκλήρωσαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν ο Θανάσης Τσίγκας και ο Άντονι Σέριτς.

Στο απογευματινό πρόγραμμα, οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο άρχισαν με πρόγραμμα στο γυμναστήριο, διάφορες ασκήσεις ταχυτήτων και ολοκλήρωσαν με αποθεραπεία. Οι Φίλιππος Δάρλας, Μαρσέλο Μάτος, Σωτήρης Νίνης και Αντρέας Ίβανσιτς έκαναν ειδικό πρόγραμμα, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Άντονι Σέριτς και Θανάσης Τσίγκας.

Στα αξειωσημείωτα της απογευματινής προπόνησης η εγκατάλειψη από τους Εντογιέ και Μάλαρζ. Βέβαια, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ωστόσο και οι δύο με μικροπροβλήματα δεν ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα ( ο πρώτος ενοχλήσεις κοντά στους κοιλιακούς, ο δεύτερος ενοχλήσεις στο μηρό).





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ