ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νοκ άουτ ο Λεοντίου!

Νοκ άουτ ο Λεοντίου!
Λεοντίοιυ

Ο Σωτήρης Λεοντίου χειρουργήθηκε απο τον Γάλλο ορθοπεδικό, Πασκάλ Κριστέλ και χάνει την υπόλοιπη σεζόν!

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το πρωί ο Σωτήρης Λεοντίου στο νοσοκομείο "Υγεία" από τον Γάλλο ορθοπεδικό Πασκάλ Κριστέλ, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα, ωστόσο τα νέα που άκουσε ο μέσος του "τριφυλλιού" ήταν εξαιρετικά δυσάρεστα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Λεοντίου χάνει όλη την σεζόν, με στόχο να επιστρέψει υγιής την επόμενη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Σωτήρης Λεοντίου υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στο Θεραπευτήριο «Υγεία» από το Γάλλο καθηγητή ορθοπεδικό Πασκάλ Κριστέλ, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ κ. Αργύρη Μήτσου.

Αποκαταστάθηκαν χειρουργικά όλα τα ευρήματα (ρήξη οπισθίου χιαστού, ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου, ρήξη ιγνυακού τένοντα, ρήξη οπισθίου θυλάκου και ρήξη έσω και έξω μηνίσκου του αριστερού γόνατος).

Σχετικά με την αποκατάσταση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή η εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης την υπόλοιπη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, με στόχο να επανέλθει υγιής την επόμενη".


"Γεμίζει" η Παιανία
Μπορεί η σαββατιάτικη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί να έγινε παρουσία μόλις 16 παικτών, ωστόσο από την Δευτέρα ο Ζοσέ Πεσέιρο θα δει την Παιανία να... γεμίζει, αρχής γενομένης με τους Σωτήρη Νίνη και Μαρσέλο Μάτος.

Ο πρώτος γυρίζει έπειτα από μία εβδομάδα άδειας που πήρε από το τεχνικό επιτελείο για να ξεκουραστεί από το εξαντλητικό οκτάμηνο που προηγήθηκε για τον ίδιο, ενώ και ο Βραζιλιάνος, που ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες λόγω κόπωσης, αναμένεται να ανεβάσει "στροφές" απο εδώ και πέρα.

Οι δυο τους θα ακολουθήσουν το επόμενο διήμερο κανονικό πρόγραμμα (όχι στο 100%) και από την Τετάρτη θα... φουλάρουν, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του 47χρονου τεχνικού για το τουρνουά με Πανιώνιο και Ηρακλή.

Την Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις και οι Γιόσου Σαριέγκι και Νταμ Ν' Ντογιέ έπειτα από την ολιγοήμερη άδειά τους, ενώ ήδη οι Αντρέας Ιβανσιτς - Αντονι Σέριτς μετρούν αντίστροφα για τη συμμετοχή τους σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς.

Αν αναλογιστεί κανείς και τις επιστροφές των έντεκα "πράσινων" διεθνών (Καραγκούνης, Γκούμας, Φύσσας, Βύντρα, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Δημούτσος, Μόρις, Νίλσον, Γκαλίνοβιτς, Σιμάο) από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, ο Ζοσέ Πεσέιρο θα έχει στα χέρια του ακόμη περισσότερες λύσεις, προκειμένου να προετοιμάσει τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν καλύτερα για το τρίμηνο που ακολουθεί και περιλαμβάνει αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει το "τριφύλλι".

Συνεχίζεται η "κατασκοπεία" της Αρτμέντια
Ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού με την Αρτμέντια πλησιάζει (20/09) και ήδη οι... κατασκοπευτικές "μηχανές" των ανθρώπων του "τριφυλλιού" έχουν πάρει "φωτιά". Στα χέρια του Ζοσέ Πεσέιρο βρίσκονται ήδη dvd με αγώνες της σλοβακικής ομάδας τόσο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (με τη Μίκα) όσο και στο πρωτάθλημα (με Νίτρα και Μπάνσκα Μπίστριτσα).

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη σχηματίσει μία ξεκάθαρη εικόνα για τον προσεχή αντίπαλο των "πράσινων", την οποία και θα μοιραστεί τις επόμενες ημέρες με τους παίκτες του, ενώ δεν αποκλείεται στις 15 Σεπτεμβρίου άνθρωπος του Παναθηναϊκού να μεταβεί στη Σλοβακία, για να δει και τον εκτός έδρας αγώνα της Αρτμέντια με τη Σένεκ.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ