ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέμβαση ο Λεοντίου

Επέμβαση ο Λεοντίου
Ματος

Την Κυριακή το πρωί θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Σωτήρης Λεοντίου. Την Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ και Αρτμέντια

Την Κυριακή (09/09) στην Ελλάδα θα χειρουργηθεί τελικά ο Σωτήρης Λεοντίου μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό.
Ο μέσος του Παναθηναϊκού εξετάστηκε απο τον κορυφαίο Γάλλο ειδικό, Πασκάλ Κριστέλ και αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση στο "Υγεία", ενώ στην συνέχεια θα καθοριστεί ο χρόνος αποθεραπείας.

Αποφασισμένος να καθιερωθεί ο Σαριέγκι

Ο Σαριέγκι με δηλώσεις του τόνισε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό και να εκπληρώσει τις προσδοκίες του κόσμου προς το πρόσωπο του.

" Το παιχνίδι με το Κορωπί ήταν περίπλοκο γιατί υπήρχαν πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα που αγωνίστηκε. Προσπάθησα σκληρά και σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα αν είναι φιλικό ή επίσημο, προσπαθώ για το καλύτερο. Σιγά σιγά μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος που παίζω στον Παναθηναϊκό. Εγώ θα προσθέσω αυτό που ξέρω και και μπορώ, όταν μου δοθεί η ευκαιρία.

Ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει, για αυτό και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να δουλεύω και να δίνω το καλύτερο δυνατό και τίποτα περισσότερο. Ο κόσμος της ομάδας και η ομάδα είναι σπουδαίοι. Είναι αλήθεια ότι έχω έρθει σε μεγάλο σύλλογο"

.

Ατομικό για πέντε

Σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και 3 παίκτες εναντίον 2, αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό διπλό, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποθεραπεία.

Να σημειωθεί ότι πέντε παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και συγκεκριμένα οι Μαρσέλο Ματος, Άντονι Σέριτς, Αντρέας Ίβανσιτς, Θανάσης Τσίγκας και Γιώργος Τσίτσης.

Από Δευτέρα τα εισιτήρια

Την Δευτέρα θα τεθούν στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (29/9) και Αρτμέντια (2/10), όπως ανακοινώθηκε από την "πράσινη" ΠΑΕ. Από 20 έως 80 ευρώ κυμαίνονται οι τιμές για το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο του Βορρά", ενώ γι’ αυτό με τους Σλοβάκους ξεκινούν από 30 και φτάνουν τα 100 ευρώ. Ειδικό πακέτο 50 ευρώ και για τους δυο αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η Ticket Club ανακοινώνουν ότι από τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, καθώς και του Κυπέλλου UEFA, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ARTMEDIA που θα διεξαχθούν αντίστοιχα στις 29/09/2007 και 2/10/2007, στο γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης.

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα διατίθενται αποκλειστικά σε μέλη της Ticket Club με τους εξής τρόπους:
1. Μέσω internet στα site:
www.ticketclub.gr & www.pao.gr
2. Μέσω τηλεφωνικού κέντρου στα: 801 111 1908 (από σταθερό) & 210 809 4111 (από κινητό).
3. Στα εκδοτήρια: Γήπεδο Απ. Νικολαίδης, Θύρα 4 και Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Zafolia).
Τα εκδοτήρια και το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:30 – 18:30, εκτός αργιών και Σαββατοκύριακου.




Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα για τους δύο αγώνες θα είναι ως ακολούθως:

Θ4 Θ5Α Θ5Β Θ5Γ Θ6 Θ7 Θ8Β Θ9 Θ10 Θ11 812Β
ΠΑΟΚ 60 40 30 20 25 25 20 60 80 60 20
ΑΡΤΜΕΝΤΙΑ 80 60 35 30 35 30 80 100 80 30
ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ 50




Το σύστημα επιβράβευσης των μελών της Ticket Club θα λειτουργήσει ως εξής

Αγώνας 3ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Superleague με ΠΑΟΚ



1. Ελάχιστοι "πόντοι" loyalty για αγορά εισιτηρίου: 6.
2. Xρονικό διάστημα προτεραιότητας: έως και 18/9/07.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΑΠΟ 19/09/07 ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ TICKET CLUB.

3. Eπιβράβευση αγοράς εισιτηρίου: 2 "πόντοι".

Αγώνας Κυπέλλου UEFA με Artmedia:
1 Ελάχιστοι "πόντοι" loyalty για αγορά εισιτηρίου: 6.
2 Χρονικό διάστημα προτεραιότητας: έως και 18/9/07.
3 Επιβράβευση αγοράς εισιτηρίου: 1 "πόντος".

Η διάρκεια ισχύος της προσφοράς του πακέτου εισιτηρίων για την θύρα 7 είναι από την ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων έως και 19/09/07. Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Επισημαίνουμε ότι η εγγραφή στην Ticket Club συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο. Τα νέα μέλη της Ticket Club που θα εγγραφούν έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων για τα παραπάνω παιχνίδια".



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ