ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεσέιρο: "Υπέρ μας ο χρόνος"

Πεσέιρο: "Υπέρ μας ο χρόνος"
Πεσέιρο, Παναθηναϊκός, προπόνηση, Ρομέρο, Μάντζιος

Ο Ζοσέ Πεσέιρο στην ομιλία του στους παίκτες επεσήμανε: "Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας". Απόντες Εντογιέ, Ιβανσίτς

" Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Εχουμε ξανά την ευκαιρία να δουλέψουμε σε θέματα τακτικής και σε τομείς που υστερούμε με σκοπό να εμφανιστούμε βελτιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια.

Διαθέτουμε τις ικανότητες και τους παίκτες να παρουσιάσουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο απ’ αυτό που δείξαμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

, είπε μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.

Απόντες Εντογιέ, Ιβανσιτς και Φύσσας



Η προετοιμασία που ξεκίνησε από χθες καθημερινά φάινεται να γεμίζει απόντες για τον Πορτογάλο τεχνικό. Ετσι, στην λίστα των διεθνών προστέθηκε εκτάκτως και ο Τάκης Φύσσας ενώ από το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα επιστρέψει ο Σωτήρης Νίνης, λόγω της ειδικής άδειας για να ξεκουραστεί (για τον λόγο αυτό θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μετά).

Στις απουσίες του Ζοσέ Πεσέιρο προστέθηκαν και οι Νταμέ Εντογιέ και Αντρέας Ιβανσιτς, οι οποίοι είχαν να ρυθμίσουν κάποια προσωπικά τους ζητήματα. Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός είχε μια φωτογράφιση από χορηγό και ο Σενεγαλέζος επιθετικός να ρυθμίσει τα χαρτιά του για τη βίζα του.

Από την σημερινή προπόνηση η οποία έγινε και πάλι στο Κορωπί, οι ποδοσφαιριστές του 47χρονου τεχνικού ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα, ασκήσεις στις πάσες, ταχύτητες και ολοκλήρωσαν με τακτική, στημένες φάσεις και αποθεραπεία.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαρσέλο Μάτος, Άντονι Σέριτς και Θανάσης Τσίγκας, ενώ θεραπεία έκανε ο Γιώργος Τσίτσης.

Φιλικό με Κορωπί

Αρκετά συμπεράσματα για την μέχρι τώρα πορεία προσαρμογής του Σαριέγκι αλλά και την ετοιμότητα των υπόλοιπων παικτών του, θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει ο κ. Πεσέιρο στο φιλικό των "πράσινων" στο Κορωπί με την ομώνυμη ομάδα.

Νασίφ Μόρις: "Ανυπομονώ να αγωνιστώ"

Δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την κλήση της Εθνικής της Νοτίου Αφρικής ο Νασίφ Μόρις που από σήμερα προετοιμάζεται με τους συμπαίκτες του για το ματς με την Ζάμπια. Ο αμυντικός των "πράσινων", μιλώντας στα ΜΜΕ της χώρας του είπε:

" Εκανα μια επέμβαση στους κοιλιακούς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στη συνέχεια βρισκόμουν σε περίοδο αποθεραπείας. Το ελληνικό πρωτάθημα ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν έπαιξα από τη στιγμή που δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από ένα παιχνίδι με τους "μπαφάνα-μπαφάνα

", ενώ συμπλήρωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με το "τριφύλλι", σε σχετική ερώρηση: " Μόλις υπέγραψα τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό".

" Το Κόπα Άφρικα είναι μια σημαντική διοργάνωση και είναι σημαντικό να δώσουμε το παρών. Χρειάζεται μια ισοπαλία ή νίκη, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Η Ζάμπια θα έρθει αποφασιμένη, όμως και εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς" είπε ο Νασίφ Μόρις, για τους Δεν βλέπει την ώρα να δώσει και πάλι το παρών στα παιχνίδια ο Νασίφ Μόρις. Ο άσος του Παναθηναϊκού, "μπαφάνα μπαφάνα".



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ