ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Προμελετημένη ενέργεια"

"Προμελετημένη ενέργεια"
Αθανασοπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Προμελετημένη ενέργεια" χαρακτήρισε ο Χρήστος Αθανασόπουλος την επίθεση που δέχθηκε ο Μόρις

Παράλληλα, έκανε λόγο για εσκεμμένη προσπάθεια να δημιουργηθεί αναταραχή στην ομάδα. Ο κ. Αθανασόπουλος στάθηκε επίσης στην άριστη παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, ενώ για την απουσία των οργανωμένων τόνισε χαρακτηριστικά πως "... θα βρεθεί η φόρμουλα και θα δούμε μία θύρα 13 έτσι όπως όλοι την ξέραμε".

"Πολιτισμένη ατμόσφαιρα"

Αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο: "Είχαμε μία καλή ατμόσφαιρα, πολιτισμένη και είναι κάτι το οποίο το ζητάμε άμεσα ή έμμεσα, καθώς μην ξεχνάμε όλοι πως έκλεισε πέρυσι το πρωτάθλημα… Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να προάγει τον πολιτισμό και να είναι έτοιμος για το μέλλον. Ο κόσμος μας βοήθησε σε αυτό με τον νέο τρόπο εισόδου στο γήπεδο και ήταν ένα ντέρμπι στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου κανείς δεν έκανε βανδαλισμούς" τόνισε στον SuperΣΠΟΡ FM.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός οτι η Θύρα 13 δεν είχε 100% πληρότητα, αλλά και για κάποια κενά που παρατηρήθηκαν δίπλα στα επίσημα: "Όπως είναι γνωστό παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα με την Κατάνια. Και μόνο με την αλλαγή του εισιτηρίου και της εισαγωγής του Ticket Club, δημιουργηθήκαν προβλήματα που ήθελαν γρήγορα λύση.

Το ντέρμπι ήταν για εμάς μία δυνατή δοκιμή. Θεωρώ ότι ήταν επιτυχία μέσα λίγες μέρες που το εφαρμόσαμε, να έχουμε τόσο κόσμο σε μία θύρα όπου μία μερίδα έχει μάθει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής εισιτηρίων. Πιστεύω θα βρεθεί η φόρμουλα και θα δούμε μία Θύρα 13 έτσι όπως όλοι την ξέραμε.

Δίπλα στα επίσημα είναι οικογενειακά διαρκείας και είναι πουλημένα όλα και αυτό έχει να κάνει στο ότι φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε λογικό να πει ο πατέρας δεν θα πάρω την κόρη μου στο γήπεδο γιατί παίζουμε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό".

"Να ακολουθήσουν την νομοθεσία"

Απο την αρχή της σεζόν υπάρχει το θέμα με τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13, με τον Χρήστο Αθανασόπουλο να είναι ξεκάθαρος στην τοποθέτηση του: "Εκκρεμεί να γίνει πρακτική η νομοθεσία. Πέρυσι είχαμε αρκετά συμβάντα τα οποία ήταν χτυπήματα για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Έχουν δημιουργηθεί κάποιοι όροι, και απλά θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουν αυτή την νομοθεσία".

"100% προμελετημένη ενέργεια"
Σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο Νασίφ Μόρις απο οπαδούς, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ την χαρακτήρισε προμελετημένη ενέργεια: "Δεν υπήρχε καμία αιτία να γίνει κίνηση προς παίκτη του Παναθηναϊκού. Ήταν 100% προμελετημένη ενέργεια με στόχο την δημιουργία τεχνητής αναταραχής στην ομάδα από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές. Προσπάθεια όλων μας είναι να έχουμε τον σεβασμό του κόσμου και ο κόσμος το έδειξε. Όποιοι το έκαναν δεν έχουν λογική ούτε λόγους είχαν να προβούν σε τέτοια ενέργεια.

Θεωρείται ξένη απ' όλους και καταδικαστέα, είναι ένα χτύπημα εις βάρος του Παναθηναϊκού. Αν αυτοί που έκαναν αυτή την ενέργεια αισθάνονται Παναθηναϊκοί, ας το πουν στην ομάδα και στον κόσμο του Παναθηναϊκού".














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ