ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πάντα για το καλύτερο..."

"Πάντα για το καλύτερο..."
Σιόντης, Παναθηναϊκός

Συνεχή εγρήγορση σε κάθε αγώνα ζήτησε ο Πεσέιρο. Απουσία Σαριέγκι, αποκάλυψη o Σιόντης

" Ξέρω ότι είναι δύσκολο, όταν λείπουν περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές και μεσολαβούν περισσότερες από 10 μέρες μέχρι την επόμενη υποχρέωσή μας, να διατηρήσουμε την αγωνιστικότητά μας στο ίδιο επίπεδο.

Ομως πρέπει να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, είτε μέσα από τα φιλικά είτε στις προπονήσεις για να είναι η ομάδα έτοιμη στις 20 του μήνα

", τόνισε σε επισημάνσεις του προς τους παίκτες του ο 47χρονος τεχνικός, μετά τα όσα είδε και διαπίστωσε από το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα από τους όσους ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε.

"Αποκάλυψη" ο Σιόντης, θετικός ο Σαριέγκι

Επέστρεψε από τον Εθνικό Αστέρα στην ομάδα της "καρδιάς" του και έδειξε ότι η πίστη στις δυνατότητές που είχε από την αρχή θα τον βοηθούσε. Ο Στέφανος Σιόντης, παρόλο που από την αρχή της περιόδου, η ατυχία δεν τον αφήνει "ήσυχο", εκείνος πεισμώνει και περισσότερο και ξεδιπλώνει το ταλέντο του, με την πρώτη ευκαιρία.

Ετσι και χθες στην επιστροφή του στο βασικό σχήμα, ο ταλαντούχος παίκτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην θέση του αμυντικού χαφ και έδειξε πως ο Ζοσέ Πεσέιρο, εκτός από την θέση του κέντρου στην άμυνα μπορεί να τον υπολογίζει και για την μεσαία γραμμή.

Με "καθαρό" μυαλό και άριστη τεχνική ο Σιόντης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την νέα ευκαιρία και απέδειξε ότι εκτός του γεγονότος ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά, μπορεί παράλληλα να προσφέρει από όποια θέση του ζητηθεί από τον προπονητή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο είχε άλλο ένα λόγο για να "χαμογελάει" αφού και ο Γιοσού Σαριέγκι, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά 90 λεπτά έδειξε πως διαθέτει απίστευτη εμπειρία και δυνατότητες για την θέση του κεντρικού αμυντικού, γεγονός που προσθέτει άλλη μια λύση στα πλάνα του προπονητή του.

" Εχω πολύ όρεξη για δουλειά και ήδη νιώθω μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο συγκριτικά με τις πρώτες ημέρες προσαρμογής μου στον σύλλογο", υποστήριξε ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος απουσίασε από την σημερινή προπόνηση.

Απών και ο Σαριέγκι

Στην σημερινή προπόνηση όσοι από τους παίκτες του "τριφυλλιού" αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού παιχνιδιού με το Κορωπί ακολούθησαν χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, πάσες, ασκήσεις στις σέντρες και τα σουτ και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και αποθεραπεία.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Ίβανσιτς, Σέριτς και Μάτος. Ο Ζοσέ Πεσέιρο είχε άλλη μια απουσία -και πάλι διακιολογημένη- με τον Γιόσου Σαριέγκι να είναι απών από την προπόνηση μετά από σχετική άδεια για να ρυθμίσει κάποιο προσωπικό θέμα.

Αλλαγή στο πρόγραμμα του τουρνουά για τους πυρόπληκτους

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προς διευκόλυνση της αντίστοιχης (ΠΑΕ) του Ηρακλή, προκειμένου να προλάβει την πτήση επιστροφής για την Θεσσαλονίκη, έγιναν αλλαγές στο πρόγραμμα (σειρά) του τουρνουά (15 Σεπτεμβρίου, 18:00, σε αγώνες των 45 λεπτών), ως:

1ος αγώνας : Πανιώνιος - Ηρακλής
2ος αγώνας : Ηρακλής - Παναθηναϊκός

3ος αγώνας : Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

Προσσέγγιση σε οργανωμένους

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει συναντήσεις και συζητήσεις με οργανωμένους οπαδούς συνδέσμων στους οποίους δεν χορηγούνται εισιτήρια.

Την επόμενη εβδομάδα -εκτός απρόοπτου- οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να εκτονωθεί η διαφαινόμενη "σύγκρουση". Αξίζει να διαπιστώσουμε αν οι οπαδοί θα επιμείνουν στην στάση τους ή βρεθεί μια "φόρμουλα" από την νέα διαδικασία εισόδου στη "Λεωφόρο", με τον νέο τρόπο διαχείρισης των εισιτηρίων, έτσι ώστε να δίνουν και εκείνοι δυναμικό παρών, κάτιπου έλλειπε από το ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό.

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ