ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σιδερένιος" ο Μόρις

"Σιδερένιος" ο Μόρις
Μορις ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νασίφ Μόρις έπαιξε 90' με τη Νότιο Αφρική και έδειξε πανέτοιμος για τις υποχρεώσεις του "τριφυλλιού"

Ο Νασίφ Μόρις είναι πλέον πανέτοιμος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού που ακολουθούν. Ο 26χρονος αμυντικός είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιάκους στις 17 Ιουνίου βρέθηκε στην βασική ενδεκάδα της Νοτίου Αφρικής στο ματς με την Ζάμπια, για την τελευταία φάση των προκριματικών του Copa Africa, που θα διεξαχθεί στην Γκάνα απο τις 20 Ιανουαρίου ως τις 10 Φεβρουαρίου.
Η Νότιος Αφρική ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας, αλλά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όσον αφορά τον Νασίφ Μόρις μικρή σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα. Το θετικό είναι πως ο κεντρικός αμυντικός του "τριφυλλιού" αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση και δεν αντιμετώπισε την παραμικρή ενόχληση όπως ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο των "μπαφάνα-μπαφάνα".

Βεβαίως, ο Μόρις δεν θα επιστρέψει αμέσως στην Ελλάδα, καθώς την Τετάρτη θα διεξαχθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ η φιλική αναμέτρηση με την Ουρουγουάη. Ο Παρέϊρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του σχετικά με τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού και τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όσον αφορά την πρόκριση της Νοτίου Αφρικής στην τελική φάση του Copa America, δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμα, καθώς ισοβάθμησε με την Ζάμπια, οπότε απομένει να ξεκαθαριστεί αν είναι μια απο τις τρεις καλύτερες δεύτερες της προκριματικής φάσης.

Κλινήρης ο Λεοντίου
Αύριο και αν όλα εξελιχθούν ομαλά κατά την διάρκεια σημερινής μέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο απο το "Υγεία" ο Σωτήρης Λεοντίου. Ο μέσος του Παναθηναϊκού θα μείνει κλινήρης και σήμερα προκειμένου να είναι υπο την παρακολούθηση των ιατρών και να του χορηγούνται τα απαραίτητα παυσίπονα, καθώς την Κυριακή πόναγε αρκετά.

Το πιθανότερο είναι την Τρίτη ο "Λεό" να εξέλθει του νοσοκομείου και στην συνέχεια να παραμείνει κλινήρης για κάποιες μέρες στο σπίτι του πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αρκετοί συμπαίκτες του χθες είτε τηλεφωνικά είτε πηγαίνοντας στο "Υγεία" θέλησαν να ευχηθούν στον Σωτήρη Λεοντίου. Οι Δάρλας και Σιόντης ήταν απο τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί, ενώ αρκετοί τον πήραν τηλέφωνο. Ένας απο τους ανθρώπους που δεν τον άφησε λεπτό απο τα μάτια του ήταν ο Αργύρης Μήτσου.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παρακολούθησε ολόκληρη την επέμβαση, ενώ όταν ο μέσος του "τριφυλλιού" συνήλθε απο την νάρκωση, πήγε στο δωμάτιο του μαζί με τους Κριστέλ και Παπαθέου να τον ενημερώσει για την επέμβαση στο γόνατο.

Διπλή προπόνηση

Σήμερα το πρωί επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή και να απολαύσουν το ρεπό που τους έδωσε ο Ζοσέ Πεσέϊρο.

Ο Πορτογάλος όμως τους περιμένει με... άγριες διαθεσεις, καθώς το σημερινό μενού περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, με την απογευματινή να διεξάγεται στο Κορωπί, όπως έγινε και την περασμένη εβδομάδα για να βελτιωθεί η κατάσταση του γηπέδου στην Παιανία.

Το πιθανότερο είναι μέχρι και την Πέμπτη, όταν αναμένεται να επιστρέψουν στην Παιανία όλοι οι διεθνείς, οι προπονήσεις να γίνονται στο Κορωπί και απο εκεί και πέρα οι "πράσινοι" να επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Απο σήμερα το πρωί θα τεθούν στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (29/9) και Αρτμέντια (2/10), όπως ανακοινώθηκε από την "πράσινη" ΠΑΕ. Από 20 έως 80 ευρώ κυμαίνονται οι τιμές για το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο του Βορρά", ενώ γι’ αυτό με τους Σλοβάκους ξεκινούν από 30 και φτάνουν τα 100 ευρώ. Ειδικό πακέτο 50 ευρώ και για τους δυο αγώνες.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ