ΑΕΚ

Όχι στην συνάντηση, λόγω ΟΔΔΥ

Όχι στην συνάντηση, λόγω ΟΔΔΥ
Ντέμης

Η ΠΑΕ είπε "όχι" στην Ερασιτεχνική για τη συνάντηση με θέμα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφια λόγω ΟΔΔΥ

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην πρόσκληση της ερασιτεχνικής για συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θέμα την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αιτιολόγησε την άρνησή της να συμμετέχει στην εν λόγω συνάντηση, καθώς όπως η ίδια αναφέρει στην ανακοίνωσή της υπάρχει: "ειλημμένη απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ και της κυβέρνησης για δημιουργία υπερσύγχρονου, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, γηπέδου στην περιοχή του ΟΔΔΥ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ευχαριστούμε για την πρόσκλησή σας. Δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε στην εκδήλωση αυτή, δεδομένης της ειλημμένης απόφασης της ΠΑΕ ΑΕΚ και της κυβέρνησης για δημιουργία υπερσύγχρονου, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, γηπέδου στην περιοχή του ΟΔΔΥ.

Αντιλαμβανόμαστε τη θέση σας, αλλά όπως επανειλημμένως έχουμε τονίσει θα στηρίξουμε και θα είμαστε αρωγοί μόνο σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποβλέπει στη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού πολυχώρου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας που θα στεγάσει όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και θα εγγυηθεί την πρόοδό τους.

Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο"


Σίγουρα η απόφαση αυτή της διοίκησης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, δεν είναι αυτή που θα ήθελαν να ακούσουν, οι της ερασιτεχνικής, οι οποίοι, είχαν αναγγείλει την Πέμπτη με δελτίο Τύπου την εν λόγω συνάντηση. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

"Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές. Η Α.Ε.Κ. εδώ και πέντε χρόνια είναι χωρίς "σπίτι". Έφτασε λοιπόν η ώρα αύριο (σήμερα) να δώσουμε όλοι δυναμικό παρόν στη συνάντηση που θα γίνει στον Κένταυρο στο Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας (Παρασκευή 11/04/2008 και ώρα 19:00), με κύριο θέμα συζήτησης τη δημιουργία γηπέδου της Α.Ε.Κ.

Καλώ προσωπικά ο ίδιος, όλους τους διατελέσαντες Προέδρους, τους παλαίμαχους αθλητές όλων των αθλημάτων της Α.Ε.Κ., επιφανείς ΑΕΚτζήδες καθώς και την Πολιτική Ηγεσία της χώρας να δώσει βροντερό παρόν στη συνάντηση. Η Α.Ε.Κ. πρέπει να αποκτήσει το δικό της γήπεδο κι αυτό πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα λόγια τελείωσαν και ήρθε η ώρα των έργων. Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να αποφασίσουμε τη δημιουργία γηπέδου της Α.Ε.Κ.

Οι άνθρωποι που έχουν προσκληθεί έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο της Α.Ε.Κ. και πρέπει με την παρουσία τους αλλά και με τις αποφάσεις που θα πάρουμε να προσθέσουμε μια ακόμα χρυσή σελίδα στην αγαπημένη μας ΑΕΚ".

Ισμαέλ Μπλάνκο: "Εδώ θα μείνω"

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά και την επόμενη χρονιά ο Ισμαέλ Μπλάνκο επιβεβαιώνοντας απόλυτα το προ δύο μηνών αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του SPORT 24. Ο Αργεντινός μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την προπόνηση της Παρασκευής, δήλωσε ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στην Ένωση αλλά και αισιόδοξος για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Επιστρέφει για να γίνει βασικός!

"Είμαι πιο δυνατός από ποτέ και επιστρέφω σίγουρος για τον εαυτό μου" λέει ο Γιώργος Αλεξόπουλος σε γνωστούς και φίλους αλλά σε καμία περίπτωση δεν έρχεται πίσω στην Ελλάδα ως επαίτης. Τα δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και επίπονης προσπάθειας για να ξεπεράσει δύο σοβαρές επεμβάσεις δίχως να χάσει την υπομονή και την πίστη του δεν διαπραγματεύονται με μπακαλίστικες λογικές. Θα δεχόταν ευχαρίστως ένα μονοετές συμβόλαιο, όχι όμως να πληρώνεται και με το… κομμάτι, δηλαδή ανάλογα με τις συμμετοχές όπως μάλιστα κάποιοι "εμπνεύστηκαν" ότι θα ζητήσει κιόλας!

Συμφωνία Μπασινά με ΑΕΚ αναφέρει ο Ισπανικός Τύπος

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Άγγελο Μπασινά επιβεβαιώνει η Ισπανική εφημερίδα "Diario de Mallorca". Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία παρά την διαφορά που υπάρχει στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου.Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει τα εξής: " Ο Άγγελος Μπασινάς και η ΑΕΚ είναι κοντά σε οριστική συμφωνία καθώς ο παίκτης αναχωρεί από την Μαγιόρκα μετά το τέλος της σεζόν. Η ελληνική ομάδα προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνο ενώ ο Μπασινάς θέλει κλειστό τριετές. Επίσης, ο παίκτης θέλει να είναι 1 εκατομμύριο ευρώ οι ετήσιες απολαβές του αλλά η ΑΕΚ προσφέρει λιγότερα χρήματα, που όμως δεν έχουν μεγάλη διαφορά από αυτά που ζητάει ο παίκτης".


























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ