ΑΕΚ

Ετοιμάζεται να "κλείσει" Μπασινά

Ετοιμάζεται να "κλείσει" Μπασινά
basinasgiamesa

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24, ΑΕΚ και Μπασινάς έχουν συμφωνήσει για τα επόμενα τρία χρόνια

Η ΑΕΚ την περσινή χρονιά άργησε να βρει παίκτη σε θέση που είχε ανάγκη και μέχρι να υπογράψει ο Μπλάνκο και τι δεν έγινε... Φέτος όμως δεν είναι διατεθειμένοι στην Ένωση να περάσουν τα ίδια και για αυτό τρέχουν... για να είναι ήρεμοι. Όπως αναφέρει και η εφημερίδα "Το Βήμα", ΑΕΚ και Μπασινάς βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία και το μόνο που τους κρατάει πριν τις υπογραφές είναι μια διαφορά 300.000 ευρώ, που αναμένεται να ξεπεραστεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ΑΕΚ και Μπασινάς συμφώνησαν στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα είναι τριετής αλλά δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι, που όμως όπως προαναφέραμε η διαφορά δεν είναι ικανή να χαλάσει την καταρχήν συμφωνία των δύο πλευρών.

850.000 αντί 950.000...

Συγκεκριμένα η πρόταση της Ένωσης είναι 850.000 ευρώ το χρόνο, αλλά ο παίκτης έχει ζητήσει 950.000 ευρώ. Μιλάμε δηλαδή για διαφορά 100.000 ευρώ το χρόνο.

Πράγμα όπως δεν αναμένεται να προκαλέσει πρόβλημα. Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί την πρόταση του δικεφάλου παρά πολύ καλή.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, έχει δεσμευτεί να απαντήσει και επίσημα προς την ΑΕΚ έως τις 15 Απριλίου, όπου όλα δείχνουν πως η απάντηση θα είναι θετική.

Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά επίσης προτεραιότητα του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κερδισμένοι και οι δύο...

Έτσι λοιπόν, με τη μεταγραφή αυτή και οι δύο πλευρές βγαίνουν κερδισμένες. Η ΑΕΚ θα καλύψει επάξια του κενό του Άκη Ζήκου με έναν παίκτη ισάξιο του ίσως και καλύτερου, αν σκεφτεί κανείς πως ο Άκης Ζήκος λόγω των τραυματισμών δεν μπορούσε να προσφέρει αυτά που ήθελε αλλά και μπορούσε πριν από τουλάχιστον 2 χρόνια.

Από την άλλη μεριά ο διεθνής μέσος της Μαγιόρκα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, που ήταν μέσα στις επιλογές του και φυσικά θα υπογράψει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, ίσως το τελευταίο μεγάλο (όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές) στην καριέρα του.

Μπότος: "Η ΑΕΚ έχει προβάδισμα για Κλέιτον..."

Όσον αφορά ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο, ο μάνατζερ του Σίλβα Κλέιτον, Κώστας Μπότος, με δηλώσεις του στην κυπριακή αθλητική ιστοσελίδα 24sports.com.cy, επιβεβαίωσε την πρόταση της ΑΕΚ προς την Λάρισα και έχρισε ως φαβορί το δικέφαλο για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον παίκτη.

"Ετσι για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα, ο ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα 1,7 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να καταβληθεί στην Λάρισα. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει μία πολύ καλή πρόταση στην Λάρισα, που καλύπτει την ρήτρα και δίνει στο ποδοσφαιριστή 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Στο σύνολο μιλάμε για μία πρόταση 1.9 εκατομμύρια ευρώ. Πριν λίγες μέρες και ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση, είναι μεν καλή, αλλά όχι καλύτερη από αυτή της ΑΕΚ και έτσι με τα μέχρις στιγμής δεδομένα, η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Κλέιτον".

Αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ

Αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ πραγματοποιήθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ από τον ΕΣΚΑΝ. Οι παίκτες που κλήθηκαν και έδωσαν δείγματα ούρων ήταν οι εξής: Καφές, Παπασταθόπουλος, Παπάς, Μπούρμπος, Ταχτσίδης και Μπλάνκο.

Μετά μάλιστα από την επίσκεψη των ανθρώπων του ΕΣΚΑΝ στην προπόνηση της ΑΕΚ ακολούθησε επίσκεψη στην Παιανία και υπέβαλαν σε αιφνίδιο έλεγχο τους Γκαλίνοβιτς, Τζιόλης, Φύσσας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι και Μόρις.






























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ