ΑΕΚ

Αποκάλυψη της Original 21 για Κλέιτον...

Αποκάλυψη της Original 21 για Κλέιτον...
ορίτζιναλ

Συνάντηση του Νικολαΐδη με τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Πηλαδάκη, αλλά και τον Κλέιτον αποκάλυψε η Original 21

"Αυτή την ώρα η ΑΕΚ προσπαθεί να πάρει τον Κλέιτον. Είναι 00:30 και είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια της απόκτησης του Κλέιτον, του ποδοσφαιριστή της Λάρισας που πριν από ένα χρόνο είχε προταθεί με 800.000 ευρώ αλλά δεν είχε επιλεχτεί αυτή η λύση από την ΑΕΚ.

Τώρα (χθες), αυτή τη στιγμή που ακούτε το μήνυμα, στο γραφείο του Ντέμη Νικολαΐδη, Πηλαδάκης, Κλέιτον και τα άλλα παιδιά προσπαθούν να βρουν λύση ούτως ώστε ο Γιώργος Δώνης να έχει τον Κλέιτον στην καινούρια ΑΕΚ, που θα χτιστεί το καλοκαίρι".




Μετά την άκρως αποκαλυπτική εισαγωγή του μηνύματος από τον ηγέτη της Original 21, υπήρξε αναφορά στον σημαντικό αγώνα που έχει το τμήμα βόλει της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη για την παραμονή στην κατηγορία.

Επίσης τόνισε πως στο μυαλό όλων είναι το πως θα βρεθούν όλο και περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας στην ακριτική πόλη. Και αφού έστειλε το μήνυμα σε οργανωμένους και μη για τη συμπαράσταση στον κρίσιμο αγώνα τελείωσε το μήνυμα όπως ξεκίνησε... "...και φυσικά μακάρι να πάρουμε και τον Κλέιτον, έστω και με 1.5 εκατ ευρώ".

Η ιστορία με την μεταγραφή του Σίλβα Κλέιτον έχει εξελιχθεί σε σήριαλ. Υπάρχουν πληροφορίες που τον φέρνουν πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, άλλες που του φορούν τον δικέφαλο στο στήθος, ενώ την Παρασκευή αποκαλύθηκε κεαι πρόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου να κάνει "δώρο" τον ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

To μόνο σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ και ο νέος τεχνικός της Ένωσης θέλουν πάρα πολύ να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα τον Κλέιτον και είναι διατεθημένοι να δώσουν μέχρι και τρεις ποδοσφαιριστές στην Λάρισα (+ τα λεφτά) για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Από τους... σίγουρους για δανεισμό είναι ο Κυριακίδης και τα άλλα δύο οόματα "παίζουν" αφού όπως είχε δηλώσει προ ημερών ο πρέοδορος της Ένωσης όλοι κρίνονται μέχρι τελευταία στιγμής.

H πληροφορία της Original δεν έχει διασταυρωθεί και το ρεπορτάζ έρχεται σε κόντρα με τα όσα ακούστηκαν από το μήνυμα στον τηλεφωνητή αφού το ραντεβού φαίνεται ως έτοιμο να γίνει από βδομάδα.

Δεν προπονήθηκε, αλλά παίζει ο Ρίμπο

Δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, ο Ριβάλντο, καθώς ο Βραζιλιάνος αντιμετώπισε πρόβλημα με την μέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μη συμμετοχή του αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους, κάτι που σημαίνει πως με τα εως τώρα δεδομένα δεν τίθεται εν αμφιβόλλω η συμμετοχή του στον αγώνα της Τούμπας. Στον ποδοσφαιριστή χορηγήθηκε αντιφλεγμονώδης αγωγή.














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ