ΑΕΚ

Δεν προπονήθηκε, αλλά παίζει ο Ρίμπο

Δεν προπονήθηκε, αλλά παίζει ο Ρίμπο
ριβαλντο

Δεν προπονήθηκε λόγω προβλήματος στη μέση ο Ριβάλντο, όμως θα παίξει στην Τούμπα

Δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, ο Ριβάλντο, καθώς ο Βραζιλιάνος αντιμετώπισε πρόβλημα με την μέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μη συμμετοχή του αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους, κάτι που σημαίνει πως με τα εως τώρα δεδομένα δεν τίθεται εν αμφιβόλλω η συμμετοχή του στον αγώνα της Τούμπας. Στον ποδοσφαιριστή χορηγήθηκε αντιφλεγμονώδης αγωγή.
Μπούρμπος: "Ήμασταν άτυχοι"

Σε συνέντευξή του στο "AEK Empire", επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Χρήστος Μπούρμπος, μίλησε για το μεγάλο διάστημα που πέρασε στον... πάγκο, για την επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα αλλά και για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

"Με τη μικρή μου εμπειρία, δεν πιστεύω ότι, ειδικά στην ΑΕΚ και στους παίκτες που έχω συναντήσει εγώ στην ομάδα, υπάρχει άγχος ή ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε στην πίεση. Νομίζω ότι είναι οι κακές στιγμές, που συναντάμε στο ποδόσφαιρο. Έτσι το βλέπω εγώ. Ήταν λίγο άτυχη η ΑΕΚ." λέει ο μπακ της ΑΕΚ, ενώ για την μεγαλειώδη νίκη με 4-0 επί του Ολυμπιακού τονίζει: "Έχουμε ξαναπεί ότι αυτά τα ματς κρίνονται στο ποιος το θέλει περισσότερο. Στο ποιος θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένος και θα δείξει μεγαλύτερο πάθος. Εμείς δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Άλλωστε το σκορ τα λέει όλα."

Για το αν η βαθμολογία αδικεί την ΑΕΚ, ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, δηλώνει: "Όπως είπα και πριν, νομίζω ότι η ΑΕΚ είχε περισσότερες κακές στιγμές στο πρωτάθλημα. Σαν ομάδα όμως, έδειξε ότι ήταν καλύτερη."

"Είναι λογικό, όταν είσαι παίκτης της ΑΕΚ, να μη συμβιβάζεσαι με τη δεύτερη θέση. Και ο κόσμος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο να κυνηγάς τη δεύτερη θέση, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το ποδόσφαιρο έχει καλές και κακές στιγμές. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, τουλάχιστον να βγούμε δεύτεροι για να προσπαθήσουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ" δηλώνει ο Χρήστος Μπούρμπος σχετικά με την πιθανότητα η ΑΕΚ να βρεθεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Για την μακρά απουσία του από την ενδεκάδα της ΑΕΚ, ο μπακ της ΑΕΚ, εκφράζει την σχετική πικρία του, τονίζοντας: "Είναι αλήθεια ότι υπήρχε μια απογοήτευση, όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο από το να δουλεύεις και να περιμένεις μια ευκαιρία. Απογοήτευση σίγουρα υπάρχει κάθε φορά που δεν παίζεις ή δεν είσαι στην αποστολή, αλλά εγώ μπορώ να πω ότι νευρίαζα με την καλή έννοια και το έπαιρνα πολύ εγωιστικά. Δεν το έβαζα κάτω".



24 ώρες με τον Εντίνιο

Στο νέο τεύχος του ΑΕΚ Empire που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 11/04 στα περίπτερα όλης της χώρας με σπέσιαλ δώρο το DVD ΑΕΚ – Ολυμπιακός 4-0.

Επίσης το επίσημο περιοδικό της ΑΕΚ πέρασε μια μέρα με τον Εντίνιο και την οικογένειά του και σας μαθαίνει λεπτομέρειες για τη ζωή του Πορτογάλου σκόρερ.

Μεγάλα αφιερώματα στα ξένα… κανόνια που πέρασαν από την ΑΕΚ και στην ομάδα μπάσκετ του 1968 η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Τέλος στα πρόσωπα οι: Ριβάλντο, Τόζερ, Λαγός, Σίμτσακ. Δεύτερο δώρο διπλή αφίσα ΑΕΚ – Ολυμπιακός και Εντίνιο.


















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ