ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Τέντι Σέριγχαμ αποκλειστικά στο SPORT24: "Ανυπομονώ να δω καλό ποδόσφαιρο από την Αγγλία, η σύζυγός μου είναι μισή Ελληνίδα"

Ο Τέντι Σέριγχαμ στη συνέντευξη στο SPORT24
Ο Τέντι Σέριγχαμ στη συνέντευξη στο SPORT24 PHOTO CREDITS: SPORT24

Το επιθετικό πρόβλημα της Αγγλίας, πώς πρέπει να το λύσει ο Σάουθγκεϊτ και τα μεγαθήρια του Euro 2020 που τον εντυπωσίασαν, ο Τέντι Σέριγχαμ μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και στον Αντρέα Παλομπαρίνι.

Πίσω από σχεδόν κάθε ξένο επιτυχημένο ποδοσφαιριστή, φαίνεται να κρύβεται μια Ελληνίδα σύζυγος. Και δεν είναι υπερβολικό να το λέμε, όταν στο δρόμο προς της είσοδο του Γουέμπλεϊ συναντάει κανείς πρώτα τον Ρομπέρ Πιρες κι έπειτα τον Τέντι Σέριγχαμ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Αμφότεροι με συζύγους ελληνικής καταγωγής, όλα τα χρόνια που βρέθηκαν ενεργά στο χώρο του ποδοσφαίρου πέρναγαν και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να περνούν αρκετό από το χρόνο των διακοπών τους στην Ελλάδα. Ο Πιρές με τη Τζέσικα Λεμάρ κυρίως στη Μύκονο και τις Κυκλάδες. Ο Τέντι Σεριγχαμ με την Χριστίνα Ανδριώτη στη Κέρκυρα και τα νησιά του Ιονίου.

Ο Ρομπέρτ Πιρές με τον Αντρέα Παλομπαρίνι
Ο Ρομπέρτ Πιρές με τον Αντρέα Παλομπαρίνι SPORT24

Ο Άγγλος παλαίμαχος σπουδαίος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ, με τα 25 χρόνια καταπληκτικής καριέρας, μέλος και της Hall of Fame του αγγλικού ποδοσφαίρου, λίγο πριν βρεθεί στις εξέδρες των επισήμων στο Γουέμπλεϊ και παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Τσεχία, μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24.

Ο 55χρονος προπονητής πλέον, μετράει 51 παρουσίες με το συγκρότημα των "τριών λιονταριών", ενώ έχει σκοράρει 11 φορές σε διεθνείς διοργανώσεις συμμετέχοντας και σε Euro το 1996, όπου πέτυχε δυο γκολ. Γνωρίζει λοιπόν καλύτερα απ' όλους πως βιώνει ο Χάρι Κέιν αυτή τη περίοδο που είναι άσφαιρος, τι χρειάζεται ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα και φυσικά που μπορεί να φτάσει η Αγγλία.

Στη διάρκεια της συνέντευξης μάς μίλησε και για τα υπόλοιπα φαβορί, τις ομάδες που τον εντυπωσίασαν, ενώ δεν ξέχασε να στείλει χαιρετισμούς στη ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του, τη Κέρκυρα.

Σε ερώτηση για το αν λείπει ένας Τέντι Σέριγχαμ από την επίθεση της Αγγλίας απάντησε πως "θα ήταν ωραίο, αλλά έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες μπροστά. Θέλω να πιστεύω ότι θα παίξουν με τις πραγματικές δυνατότητές τους, από εδώ και πέρα".

Για το ποια άλλη ομάδα έχει ξεχωρίσει από του τουρνουά: "Η Ολλανδία δείχνει καλύτερη αυτή την στιγμή. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο παίζουν μπάλα όταν δεν την έχουν στα πόδια τους".

Videographer: Αστέρης Τζιώλας

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ