EURO 2020

Σάουθγκεϊτ: "Θέλαμε την πρωτιά στον όμιλο για να μείνουμε στο Γουέμπλεϊ"

Ο Γκάρεθ Σάουγκεϊτ μετά το ματς της Αγγλίας με την Τσεχία στο "Γουέμπλεϊ" για τη φάση των ομίλων του Euro 2020
Ο Γκάρεθ Σάουγκεϊτ μετά το ματς της Αγγλίας με την Τσεχία στο "Γουέμπλεϊ" για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 @ 2021 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Τσεχίας και την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο καθώς επιτρέπει στην Αγγλία να παίξει στο Γουέμπλεϊ το νοκ-άουτ ματς της φάσης των "16" του Euro 2020 εμφανίστηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η Αγγλία έριξε στο καναβάτσο την Τσεχία χάρη στο γκολ του Στέρλινγκ από το 12ο λεπτό και ετοιμάζεται πλέον για τη φάση των "16" όπου θα διεκδικήσει την ερχόμενη Τρίτη την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Euro 2020.

Ο αντίπαλός της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός (θα έρθει από τον 6ο όμιλο, το επονομαζόμενο γκρουπ του θανάτου, όπου συμμετέχουν Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία) ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα παίξει εντός έδρας, κάτι που μνημόνευσε και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο φινάλε.

"Νομίζω ότι έχουμε πολλά περισσότερα να δώσουμε, δεν έχουμε ακόμα βρει γκολ από στημένη φάση που τα θέλουμε στα μεγάλα ματς.

Στο ματς με την Τσεχία είδα αρκετά θετικά στοιχεία και στα συν είναι ο χρόνος συμμετοχής που πήρε ο Μαγκουάιρ για 90 λεπτά και ο Χέντερσον για 45.

Είναι ωραίο που στα επόμενα ματς θα έχουμε περισσότερους οπαδούς", τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των τριών λιονταριών, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας αλλά θέλαμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο για να μείνουμε στο Γουέμπλεϊ.

Θα περιμένουμε για να δούμε την Τετάρτη ποια θα είναι η ομάδα που θα βρούμε μπροστά μας".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ