TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πιθανό ροντέο στο Φάληρο

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Από το ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης στο Conference League η Άστον Βίλα θεωρείτο από τις στοιχηματικες εταιρίες ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η παρουσία του άρχοντα των δαχτυλιδιών στο Europa League, Ουνάι Έμερι και η εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια της σεζόν επέτειναν αυτή την αίσθηση και οι villans μπήκαν ξεκάθαρα από την pole position στο τελικό βιράζ.

Όταν ο Αγιαξ δέχτηκε τέσσερα γκολ στο Βίλα Παρκ η ψαλίδα στις αποδόσεις (με δεύτερο φαβορί πάντα τη Φιορεντίνα) άνοιξε, αλλά η Λιλ ήρθε να δείξει ότι το μεγάλο μπάτζετ και η λάμψη της Premier League δεν αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας. Η ομάδα του Έμερι γλίτωσε στο τσακ τον αποκλεισμό στη Γαλλία και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα στο Φάληρο, έχοντας ως ρεαλιστικό στόχο την παράταση.

Το δεδομένο είναι ότι θα είναι πιο ξένοιαστη σε σχέση με το πρώτο ματς, δεδομένου ότι το +7 από την Τότεναμ παρέμεινε, πράγμα που σημαίνει ότι η Τότεναμ θα πρέπει να πάρει και τα τρία ματς που της απομένουν (το ένα είναι με τη Σίτι) και η ίδια να μην πάρει βαθμό για να χαθεί η έξοδος στο Champions League.

Αυτό την κάνει πιθανότατα και πιο επικίνδυνη, άλλωστε όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι προετοιμασμένοι για μια πολύ δύσκολη βραδιά απέναντι σε μια ομάδα που δεδομένα έχει ψηλότερο ταβάνι. Η Βίλα θα κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ, θα πάρει τα ρίσκα της και πιθανόν να το κάνει κάποια στιγμή "ροντέο", με την συμβολή του Ολυμπιακού και του killer Ελ Κααμπι, που έως τώρα στην Ευρώπη χρειάζεται μισή φάση για να την κάνει γκολ. Το G/G & over 2,5 είναι μια εξαιρετικά πιθανή εξέλιξη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αταλάντα βγάζει στην Ευρώπη μια σκληράδα και μια τάση επιβολής, που δεν τη χαρακτηρίζει στον ίδιο βαθμό στο Καμπιονάτο. Ήταν ανώτερη και στα δύο ματς από τη φετινή, σπουδαία Σπόρτινγκ, ενώ πέρασε βέβαια αέρας από το "Άνφιλντ", κάνοντας τη Λίβερπουλ να μοιάζει μικρή μέσα στο σπίτι της. Μετά απ' όλα αυτα, η Μαρσέιγ μοιάζει αναμφίβολα βατός αντίπαλος για τους μπεργκαμάσκι, μια και χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός Βελοντρόμ. Στο πρώτο ματς η γαλλική ομάδα φλέρταρε με το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα και υποθέτουμε ότι τώρα θα πληρώσει το ότι δεν το πήρε. Ο άσος, συνδυαστικά με under 4,5 παίζει στο 2,10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Goal/Goal & Over 2,5 (1.80), 22:00
  • Αταλάντα – Μαρσέιγ: 1 & Under 4,5 (2.10), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ