ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

EuroLeague: Ο Κέντρικ Ναν οδήγησε τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βερολίνο και αναδείχθηκε MVP των Game 5

EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέντρικ Ναν είχε καθοριστική συμβολή στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οδήγησε τους πράσινους στο Final Four της EuroLeague και αναδείχθηκε MVP των Game 5, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στο Final Four της EuroLeague για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, μετά από τη μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πρωταγωνιστής στο Game 5 του ΟΑΚΑ ήταν ο Κέντρικ Ναν, που με τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε, οδήγησε τους πράσινους στην Uber Arena του Βερολίνου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ σημείωσε 26 πόντους με 2/7 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 4/4 βολές, με τους μισούς από αυτούς να έρχονται στο τέταρτο δεκάλεπτο για να υπογράψει τον θρίαμβο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Ο Ναν δεν σταμάτησε εκεί, αφού μοίρασε και 4 ασίστ, μάζεψε 5 ριμπάουντ, είχε 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Χάρη σε αυτή τη μεγαλειώδη εμφάνιση αναδείχθηκε και MVP των Game 5 της EuroLeague με 27 PIR, έναν τίτλο που λαμβάνει για πρώτη φορά στη σεζόν.

Μάλιστα, τα 6 τρίποντα που αρίθμησε αποτελούν ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό στην post season, αφού κανείς άλλος δεν έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ