ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Πατρίσιο Καμπς στο SPORT24 για τον Χάμες Ροντρίγκες: "Θα τον ερωτευτούν όλοι, είναι φανταστικός"

Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα της Μπάγερν το 2017
Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα της Μπάγερν το 2017 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Πατρίσιο Καμπς, ο οποίος ήταν βοηθός του Χοσέ Πέκερμαν στην εθνική Κολομβίας και συνεργάστηκε για χρόνια με τον Χάμες Ροντρίγκες, μίλησε στο SPORT24 για τον 31χρονο που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη "βόμβα" του Χάμες Ροντρίγκες. Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν μεθοδικά τα τελευταία 24ωρα και έφεραν στην Ελλάδα τον 31χρονο Κολομβιανό μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Ραγιάν.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια τεράστια κίνηση, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, με παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο, ο οποίος αναβαθμίζει για τα καλά το ρόστερ των ερυθρολεύκων.

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον 50χρονο Πατρίσιο Καμπς, ο οποίος το 2000 είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός κόουτς ανήκε στο προπονητικό τιμ του Χοσέ Πέκερμαν στην εθνική Κολομβίας και γνωρίζει όσο λίγοι τον Χάμες, αφού έχει δουλέψει μαζί του για αρκετά χρόνια.

Ήταν στην ομάδα που έκανε την πορεία ως τα προημιτελικά του Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπου ο Ροντρίγκες έλαμψε και είδε την καριέρα του να παίρνει για τα καλά την ανιούσα. Η τρομερή παρουσία του στην διοργάνωση, τον έκανε το πιο hot όνομα εκείνου του καλοκαιριού σε όλη την Ευρώπη.

Τον αγόρασε η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μονακό μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Χάμες πήγε δανεικός στη Μπάγερν από το 2017 ως το 2019, ακολούθησε η Έβερτον τη σεζόν 2020-21 και μετέπειτα η Αλ Ραγιάν. Πλέον, επιστρέφει στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό και θα σμίξει ξανά με τον Μαρσέλο, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στους μερένγκες.

"Τον ξέρω πάρα πολύ καλά τον Χάμες, ήμασταν μαζί τόσα χρόνια. Για μένα είναι τοπ ποδοσφαιριστής και το αποδεικνύει το γεγονός πως έχει παίξει στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Βρέθηκε μάλιστα σε ένα Μουντιάλ να είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης", είπε αρχικά ο Πατρίσιο Καμπς στο SPORT24 και συνέχισε για το πώς του φαίνεται η απόφασή του να επιλέξει την Ελλάδα ως επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό:

"Μου αρέσει πάρα πολύ που επέλεξε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Πάντα αποτελεί πρόκληση να παίζεις για μεγάλες ομάδες. Ξέρουμε πώς είναι η Ελλάδα και οι φίλαθλοί της. Είναι ένας παίκτης που βγαίνει μπροστά στα δύσκολα, παίζει με θάρρος, έχει ποδοσφαιρικό θράσος και δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην Ελλάδα".

Ερωτηθείς για τον χαρακτήρα του Χάμες και την προσωπικότητά του, ανέφερε: "Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι Έλληνες θα τον ερωτευτούν, όχι μόνοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι θα τον ερωτευτούν. Θα κατακτήσει την Ελλάδα και τις καρδιές των Ελλήνων. Είναι φανταστικός παίκτης και άνθρωπος και θα το καταλάβετε μόλις έρθει στην Ελλάδα και τον δείτε".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ