ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν νέα "βόμβα" με Χάμες Ροντρίγκες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν νέα "βόμβα" με Χάμες Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Αλ Ραγιάν και τον Χάμες Ροντρίγκες για τον δανεισμό του έμπειρου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού.

Έτοιμος να πυροδοτήσει νέα μεταγραφική "βόμβα" είναι ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αλ Ραγιάν και τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή και θέλουν να πετύχουν συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι συζητήσεις αφορούν τον δανεισμό του 31χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος πιέζει εδώ και δύο εβδομάδες για την επιστροφή του στην Ευρώπη. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και συμπαίκτης στην ισπανική ομάδα με τον Μαρσέλο, αμείβεται με 6.000.000 ευρώ τον χρόνο στην Αλ Ραγιάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του Ροντρίγκες και το υπόλοιπο θα αναλάβει η Αλ Ραγιάν.

Υπενθυμίζεται, ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα για τους παίκτες που ανήκουν σε ομάδες ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου. Κατά συνέπεια οι εξελίξεις πρέπει να είναι άμεσες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ