ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες ως αρχηγός της εθνικής Κολομβίας
Ο Χάμες Ροντρίγκες ως αρχηγός της εθνικής Κολομβίας AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός ενεργοποιεί τη "βόμβα" του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός ταξίδεψε ήδη στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Οι εξελίξεις στη μεταγραφική υπόθεση του 31χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού είναι ραγδαίες και πλέον αναμένονται τα επόμενα στάδια που θα ολοκληρώσουν τη μεγάλη συμφωνία. Ούτως ή άλλως οι πρωταθλητές έτρεξαν πολύ γρήγορα τις διαδικασίες, βρήκαν σημείο επαφής με την Αλ Ραγιάν και κανόνισαν τις λεπτομέρειες της άφιξής του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Χάμες με τη μορφή δανεισμού και θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου των 6 εκατ. ευρώ του Χάμες, με το υπόλοιπο να πληρώνεται από την ομάδα του Κατάρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ