ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Νεϊμάρ πάτησε like σε ποστ που έκρινε τον Εμπαπέ: "Το 'εγώ' του άρχισε να διαταράσσει την αρμονία"

Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ στην προετοιμασία της Παρί Σεν Ζερμέν
Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ στην προετοιμασία της Παρί Σεν Ζερμέν AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Ο Νεϊμάρ πάτησε like σε ανάρτηση που επέκρινε τον Κιλιάν Εμπαπέ για την αποχώρησή του από την Παρί με λεζέντα: "Κανένας παίκτης δεν πρέπει να είναι πιο πάνω από μία ομάδα".

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο προσκήνιο κι όλοι αναμένουν με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Ρεάλ, με ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2029.

Κι ενώ οι φίλοι των μερένγκες αναμένουν με ανυπομονησία να ντύσουν στα "λευκά" Γάλλο σταρ, υπάρχει κι άλλοι που είναι ενοχλημένοι με την απόφασή του να αφήσει το Παρίσι.

Μάλιστα, ένας εκ των άλλοτε συμπαικτών του στους Παριζιάνους, ο Νεϊμάρ, πάτησε like σε μία ανάρτηση στο Instagram που επέκρινε τον 25χρονο με λεζάντα: "Κανένας παίκτης δεν πρέπει να είναι πιο πάνω από μία ομάδα".

Το συγκεκριμένο ποστάρισμα ανέφερε επίσης: "Μπορούσαν να έχουν τους καλύτερους παίκτες και είχαν την καλύτερη ομάδα στον πλανήτη.

Όταν η ομάδα πήγαινε καλά, το "εγώ" ενός συγκεκριμένου Γάλλου άρχισε να διαταράσσει την ατμόσφαιρα. Ο Εμπαπέ άρχισε να νιώθει ότι ήταν εκτός, το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας μιλούσε ισπανικά και απείλησε να φύγει από την ομάδα.

Για να μην χάσει το αγαπημένο της, η Παρί άρχισε να πουλάει όσους δεν ταίριαζαν με τη φιλοσοφία του Εμπαπέ και έφερε τους Γάλλους που ζήτησε.

Αφού εκπλήρωσε όλες τις επιθυμίες του, ο Εμπαπέ λέει στην Παρί ότι θα φύγει από τον σύλλογο ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Και τελικά, κάπως έτσι καταλήγει η Παρί", δείχνοντας μία φωτογραφία με την 11άδα χωρίς τον Γάλλο.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΝΕΪΜΑΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ